Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV NASILJA
Povratak na članak

Ženska soba promovirala spot 'Vjerovala sam da postoji drugačiji život'

Spot će se od 6. prosinca emitirati na hrvatskoj nacionalnoj televiziji, te na lokalnim televizijama u većini hrvatskih županija

Komentari 1

TI
tihomir91
09:12 07.12.2013.

Nasilje nad ženama radi država svojom užasnom politikom . Danas žena teško može biti majka odgajateljica svoje djece . Ta prirodna dužnost uskraćena joj je zbog slabih plača ,preferiranja nekih vrijednosti koje razaraju brak i moralnih vrijednosti društva koje su srozane ispod nivoa jednog kulturnog uređenog društva. Žena kao majka je nešto najvrijednije na svijetu i ženu treba zaštititi od društva . Ovo postkomunističko društvo na površinu je izbacilo sav mulj koji se je nataložio krivom politikom razbijanja obitelji za koris kapitala na štetu čovjeka ,obitelji ,djece i žene.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.