Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 230 gradova
Povratak na članak

Žene ruše mačo Berlusconija: Ako ne sada, onda kada?

U središtu Rima žene prosvjedovale protiv talijanskog premijera Silvija Berlusconija i njegovih večera na kojima su žene samo predmeti zabave

Komentari 15

BI
Bisera
01:00 20.03.2011.

stari je ta pravi j....

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
21:25 13.02.2011.

Feminizam i terorizam, dva najveca zla modernog doba.

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
14:33 13.02.2011.

Digle se stare isfrustrirane feministicke kurve, ljubomorne sto njih nitko i nikada nigdje ne poziva. Svaki pravi muskarac ce uvijek zenu prvo ocijeniti po njenom izgledu pa tek onda po svemu ostalom, i to nam ove vjestice ne mogu zabraniti. Viva Berlusconi, muskarci su uz tebe.

VL
OB
-obrisani-
17:53 13.02.2011.

nije on silovao nikog ,a to što se cura podala njemu i što je bila dobra u krevetu normalno da je bila i nagrađena za svoj trud i što je zu lošeg

VL
Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
20:00 13.02.2011.

Pogledajte tko sve vodi vlade općenito na Zapadu. Ili su ubojice, ili šarlatani ili pojedinci sumnjivih profila iz nedavne prošlosti. Zapad se nažalost ruši zbog ovakvih kao što je Berlusconi ili pak Sarkozy. Neka mi na prste jedne ruke nabroji moralne vertikale na vlasti na Zapadu. I onda se čudimo što nadire islamizacija i napreduje Kina. Mi odbaismo kršćanski moral i sada nam to Bog vraća kao bumerang. O čemu ćemo pričati ako je 95% hrvatskih tinejdžera čulo za Lady Gagu, a nije čulo za našu znanstvenicu Koraljku Husnjak, koja je kao i mnogi drugi intelektualci u inozemstvu nagrađena za svoj trud.

VL
Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
20:06 13.02.2011.

I feminizam i mačizam su dva velika zla jer ni jedan ni drugi društveni pravac ne poštuje prava i potrebe suprotnoga spola, a samim tim ne poštuje ljudsko biće kao takvo. A tko ne poštuje čovjeka, taj ne poštuje ni Boga. Isto kao što neki kapitalizam kuju u zvijezde, a on isto kao i komunizam, samo na drugi način, želi potkopati običnog čovjeka i radnika, male privatne obrte i stvoriti moderno ropstvo.

VL
PG
praseca gripa
21:58 13.02.2011.

A tko je napravio od njega maco-a,facu,ljubavnika,nego zene. Sad kad ga ne mogu imat bas sve,dizu ustanak protiv njega. Ne znaci da podrzavam njegov stil zivota i vladanja,ali i zene su puno krive. Najlakse je ovako javno drecat,ali od toga slaba vajda.

VL
Avatar commentator
commentator
22:42 13.02.2011.

\"Tko se lati mača - siromašna mu plača...\" pardon; od mača i gine. Tako i \"naš\" Silvije, toliko je volio žene (hm one mlađe,) da ga sad žene i ruše.

VL
OB
-obrisani-
23:20 13.02.2011.

13.02.2011. u 20:00h Hikos je napisao/la: Slažem se .Sve je to postala šou biz prostitucija.Klasična situacija pred pad ove civilizacije koja se nalazi u teškoj krizi i kojoj se bliži kraj ! Berlusconi i slični likovi su jahači i vjesnici apokalipse !

VL
OB
-obrisani-
12:57 14.02.2011.

ajajaj sad sus e pobunile starije babetine-zasto njih niko nece jahat, vec muski traze \"teletinu\" umjesto \"govedine\"

VL
PG
praseca gripa
20:21 14.02.2011.

Moze li se za ovo stvorenje na slici rec, da je to zena?

VL
PP
pp
12:18 15.02.2011.

a nego šta će nego bit predmet zabave? tuge možda? usrane feministice! kakve žene? to je treći spol!

VL
PP
pp
12:34 15.02.2011.

uostalom može li neko objasniti tu drskost i bahatost feminističkog pokreta koji odnos prema jednoj ženi tretira kao odnos prema svim ženama...odakle to? kad je bila ona reklama za turizam fantazira sanja sarnavka i mirella holly kako je to ponižavajuće za žene…mislim jesu one normalne? Ta reklama je učinila samo to da je određeni broj muškaraca uguglao Jelenu Glišić i pogledao njezinu guzu…NJEZINU! Jer gospođica Glišić je jedna šarmantna mlada gospodična s lijepom guzom…to se ne odnosi na sve žene nego na JELENU GLIŠIĆ. A pogotovo ne na sanju sarnavku i mirellu holly…halo, šta si one zamišljaju…isto tako kao što mene nema šta vrijeđati goli Brad Pitt koji nešto reklamira…zašto bi me vrijeđao…niti će me zbog toga žene više gledati ovako nelijepog nego će gledati Brada Pitta ako im je zgodan…odakle njima pravo da svojataju sve žene? Odakle ovima na slici pravo dasvojataju Ruby…pa većinu njih nitko ni neće gledati šta ih muči ako ljudi gledaju tu djevojku? Šta zbilja misle da zato jer je ona zgodna i privlačna da će njih ružne ili prosječne muškarci početi gledati sa požudom i eto to njima smeta strašno…a u biti nisam sreo niti jednu ženu kojoj kažeš da je jebozovna, a da joj nije drago i ne nasmiješi se na to…prema tome mislim da je jedini zaključak da tim damama na slikama nitko to ne govori pa su ljubomorne…ništa gore od prezrene žene…mislim suosjećam s njima jer znam kako većina nas muških gleda na žene, da sam se rodio kao žensko nebi me nitko ni dotaknuo, srećom sam muško, a ipak većina žena gleda nešto drugo doli izgleda pa imam šanse  pa me zanima protiv čega prosvjeduju ove dame? Da je protiv nemoralnog ponašanja razumio bi…ali ne prihvaćam da prosvjeduju protiv ponižavanja žena jer se o tom ne radi…ta cura Ruby je zgodna djevojka i nekim muškima je poželjna…ali ona! A ne žene generalno…na većinu ovih na slici ne trzam pa ne znam čemu se bune…

VL
BI
Bisera
16:12 20.02.2011.

A ZAŠTO JE IŠLA .MANI MANI ------------------------------SAD SMO SVEKOO POŠTENE .ADIO PAMET

VL
BI
Bisera
16:13 20.02.2011.

A KOJI MUŠKI

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.