Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 230 gradova

Žene ruše mačo Berlusconija: Ako ne sada, onda kada?

prosvjed protiv berlusconija (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
13.02.2011.
u 14:12

U središtu Rima žene prosvjedovale protiv talijanskog premijera Silvija Berlusconija i njegovih večera na kojima su žene samo predmeti zabave

Poslije minute šutnje na pitanje koje je postavila jedna žena: "Ako ne sada, onda kada?", ostale su u zboru uskliknule: "Sada!"

Tako je u središtu Rima započeo prosvjed žena protiv talijanskog premijera Silvija Berlusconija i njegovih večera na kojima su žene samo predmeti zabave. U 230 gradova Italije i svijeta (prosvjedi su organizirani od Bruxellesa do New Yorka) organizirane su manifestacije žena kojima se želi skinuti blato bačeno na žene slijedom slučaja Ruby, marokanske djevojke koja je i kao maloljetna odlazila na zabave u Berlusconijeve vile i za što je bivala plaćena.

 "Sada" treba prosvjedovati protiv Berlusconija i njegova gledanja na žene. I "sada" bi zbog afera koje su ga preplavile Berlusconi trebao podnijeti ostavku.

U organizaciji prosvjeda sudjelovale su brojne poznate Talijanke, među kojima glumice Margherita Buy, Angela Finocchiaro, Laura Morante, Lunetta Savino, redateljica Francesca Comencini i druge.

Komentara 15

Avatar Bud Humski
Bud Humski
21:25 13.02.2011.

Feminizam i terorizam, dva najveca zla modernog doba.

Avatar Bud Humski
Bud Humski
14:33 13.02.2011.

Digle se stare isfrustrirane feministicke kurve, ljubomorne sto njih nitko i nikada nigdje ne poziva. Svaki pravi muskarac ce uvijek zenu prvo ocijeniti po njenom izgledu pa tek onda po svemu ostalom, i to nam ove vjestice ne mogu zabraniti. Viva Berlusconi, muskarci su uz tebe.

BI
Bisera
01:00 20.03.2011.

stari je ta pravi j....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije