Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizaran sakupljač

Žena znala da reže spolovila, na poslu je pijan padao preko tijela

spolovila
Foto: Vedran Balen
1/3
15.08.2014.
u 20:19

Žena Ivice R. prijetila je novom vlasniku kuće da će baciti bombu

Kada je prije desetak dana kupio kuću od Ivice R. (52) u Vrhovini, Anto Lovrić nije ni slutio da će u njoj doći do jezivog otkrića. Kuća u selu 15-ak kilometara udaljenom od Slavonskog Broda bila je u vrlo lošem stanju i neuseljiva, te je odmah počeo s renoviranjem. U srijedu je sin njegove sestre, inače policajac, koji mu je postavljao pločice, u jednoj prostoriji pronašao dvije staklenke. U njima, međutim, nisu bili krastavci.

Radio je i na Hitnoj pomoći

– Nećak me pozvao i rekao: Pogledaj što sam našao. Ispočetka nisam dobro ni vidio, a onda sam shvatio da je riječ o muškim udovima, ukupno četiri. Bili su i neki ženski organi – kaže Lovrić. Odmah su obavijestili policiju. Iste večeri nazvala ga je supruga bivšeg vlasnika i pitala tko ih je prijavio. Prijetila mu je da će na kuću baciti bombu i pola sela dignuti u zrak. Lovrić kaže kako oni žive u Slavonskom Brodu, a kuću u Vrhovini koristili su više kao vikendicu. Proteklih su dana nekoliko puta dolazili i odvozili sve što je vrijedilo. Ostavili su samo staro bure, sjedalo od auta i staklenke. Njih su, valjda, zaboravili. Ni dojučerašnji susjedi nemaju baš pozitivno mišljenje o Ivici.

- Kuću je kupio prije nekoliko godina. Kasnije se doselila i žena. Dolazio je uglavnom vikendima. Bio je čudan i ni sa kim u selu nije razgovarao – kaže susjed Mijo Skukan. Morbidni kolekcionar do svojih je bizarnih “trofeja” dolazio na Odjelu patologije brodske Opće bolnice, gdje je radio kao pomoćni obducent. Svojedobno je radio i u Hitnoj pomoći, gdje je prije nekoliko godina dobio otkaz. U bolnici pretpostavljaju da je spolovila s tijela pokojnika odrezao prošle godine, kada je jedno vrijeme poslove obavljao sam. U svibnju ove godine prijavljen je sanacijskom upravitelju zbog alkoholizma, nakon čega je suspendiran.

Prijeti mu dvije godine

Kako neslužbeno doznajemo, navodno je bio sklon opijatima, kronični alkoholičar, a i policiji je dobro poznat kao kriminalac s podebljim dosjeom. Znalo se dogoditi da zamijeni umrle osobe, što bi prije pokopa otkrila rodbina.

– Odmah se vidjelo da je riječ o psihički nestabilnoj osobi sklonoj alkoholu. Često je pijan dolazio na posao i doslovno padao preko tijela pokojnika – doznajemo od jedne od medicinskih djelatnica s odjela patologije. Do odgovora na pitanje zbog čega je Ivica R. skupljao muška spolovila nismo uspjeli doći. To vjerojatno zna samo on. Nejasno je i kako se uspio zaposliti u bolnici, s obzirom na to da je riječ o kažnjavanoj osobi. Nakon privođenja i saslušanja, pušten je kući, a protiv njega bit će podnesena kaznena prijava zbog povrede mira pokojnika, za što može dobiti dvije godine zatvora.

Komentara 26

Avatar Feniks
Feniks
21:25 15.08.2014.

Slučaj je za psihijatriju i to dugogodišnje liječenje. Uprava brodske bolnice također ne može proći nekažnjeno.

Avatar mf
mf
21:47 15.08.2014.

sreća pa Patologija i Psihijatrija nisu daleko jedna od druge........

UM
Umjereni
21:21 15.08.2014.

Kakve veze ima hrvatska politička elita u Zagrebu s time što se neki kronični alkoholičar u provincijskoj bolnici popikava preko leševa? Još smo mi u socijalizmu i očekujemo da sve odradi netko drugi. Netko na patologiji je morao dojaviti ravnatelju da radi osjetljiv posao s potpuno pijanim čovjekom. Ravnatelj je morao reagirati i dati otkaz. Tako to inače ide. Ali onda krene ona naša domaća, "pa nećemo unesrećiti čovjeka, da ne ostane bez posla, što će jest, od čega će živjet, itd."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije