Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNAJMILA UZ LAŽNE DOKUMENTE

Žena u Švicarskoj ukrala Lamborghini: GPS trag mu se gubi u Austriji, viđen i u Sloveniji?

Pixabay/Ilustracija
24.01.2022.
u 14:01

Problemi su počeli tek kada je GPS uređaj pokazao kako je vozilo izvezeno iz Švicarske u susjednu Austriju

Ženska osoba koja je na dva dana za vožnju iznajmila luksuzni Lamborghini odvezla se iz Švicarske u Austriju i nestala sa vozilom vrijednim 290 tisuća eura.

Uz krivotvorene dokumente, iznajmila je vozilo na 48 sati u autokući u švicarskom gradu Spreitenbachu te za to iznajmljivanje platila cijenu od 3.600 eura. Prilikom potpisivanja ugovora o iznajmljivanju vlasnik nije ništa posumnjao. Problemi su počeli tek kada je GPS uređaj pokazao kako je vozilo izvezeno iz Švicarske u susjednu Austriju, gdje je vjerojatno brzo uklonjen GPS uređaj. Potom se vozilu gubi svaki trag, javlja Fenix magazin.

Problem za vlasnika autokuće je dodatno je nastao kada je doznao kako nije sigurno da će mu osiguranje platiti štetu za ukradeno vozilo jer osiguravajuća društva u Švicarskoj u slučaju krivotvorenih dokumenata to obično ne smatraju krađom, već pronevjerom.

Švicarski Blick je kasnije izvijestio kako je isti Lamborghini ponovno viđen u Sloveniji. Kako bi vratio svoje skupocjeno vozilo, očajni talijanski vlasnik autokuće ponudio je naknadu od 25 tisuća eura za onoga tko pronađe njegov ukradeni Lamborghini.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar PepekDolenec
PepekDolenec
17:24 24.01.2022.

,,, viđen u Sloveniji, završio "ubosni"!! U Sloveniji malo odmarao kod rođaka, Mojcinog zakonitog.

ZA
zagi101
15:06 24.01.2022.

iznajmljivati tako skupi auto, pa zato služe Opel Renault Fiat Audi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije