Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILA SE I KĆI VLASNICE PSA

Žena u Facebook grupi objavila video: 'Pas je silom htio natrag. No ona je samo otišla'

Azil za pse u Osijeku
Dubravka Petric/PIXSELL
28.06.2023.
u 10:45

Žena je sve prijavila komunalnim redarima u Zadru, a oni su joj odgovorili da će prijava biti proslijeđena u općinu Vir na daljnje postupanje.

U Facebook grupi "Zakaj volim pese" javila se jedna žena koja je objavila video u kojem automobil stoji nasred ceste kod stare vojarne na Viru. Unutra su se nalazile dvije žene i pas, a jedna od njih je izašla sa psom i zatvorila mu vrata od automobila. 

 "Vratila se u auto, a pas je silom htio natrag. No ona je samo otišla" - dodala je žena u svojoj objavi. Također, sve je prijavljeno komunalnim redarima u Zadru. Iz grada su joj odgovorili kako će prijavu proslijediti u općinu Vir na daljnje postupanje, prenosi 24 sata.

U međuvremenu se za 24 sata javila kći vlasnice psa koja je kazala kako je sve krivo protumačeno. Kaže kako je njezina mama vodila psa u šetnju kao i svaki dan, da pas pokraj nje trči s autom te da su je presreli neki muškarci iz Zagreba misleći da moja mama želi ostaviti psa. Pas je čipiran i uredno cijepljen.  

- Živi s nama i dio je obitelji. Oni su je pratili do kuće jer su mislili da majka želi ostaviti psa. Moju mamu su krivo optužili, a to joj sad ne treba. Imamo sve dokaze - rekla je kći vlasnice psa.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Čovjek puzao uz fasadu u Ilici kako bi spasio preplašenog psića

Ključne riječi

Komentara 1

EB
EBERT
14:54 28.06.2023.

Sramota -- Mozda bude i nju njezin unuk izbacio iz auta ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije