Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prodavala ih na internetu

Žena prijavljena zbog krađe Zdravoljupci naljepnica

policija
Sanjin Strukic/PIXSELL
17.01.2019.
u 13:41

Sumnjiči se da je 30. rujna prošle godine iz sisačkog trgovačkog centra u Petrinjskoj ulici s blagajne ukrala 551 naljepnicu, koju su u to vrijeme kupci sakupljali kako bi kupili plišane igračke u programu vjernosti, te ih je potom oglasila na prodaju putem društvene mreže

26-godišnja žena kazneno je prijavljena zbog krađe 551 naljepnice za program vjernosti Zdravoljupci, koja je prošle godine izazvala veliku pomamu u jednom trgovačkom lancu. 

Kako je priopćeno iz sisačke policije, 26-godišnjakinju se sumnjiči da je 30. rujna prošle godine iz sisačkog trgovačkog centra u Petrinjskoj ulici s blagajne ukrala 551 naljepnicu, koju su u to vrijeme kupci sakupljali kako bi kupili plišane igračke u programu vjernosti.

Naljepnice je zatim oglasila na prodaju putem društvene mreže, a prema odštetnom zahtjevu trgovačkog centra počinjena materijalna šteta iznosi 27.550 kuna. Zbog krađe osumnjičena će biti kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Prema arhiviranim oglasima na web oglasnicima u vrijeme najžešće pomame za Zdravoljupcima 10-ak naljepnica se moglo kupiti za 20-ak kuna, pa se može izračunati da je potencijalna zarada 26-godišnjakinje na ukradenim naljepnicama bila nešto iznad 1000 kuna. A ovo (ne)djelo sad ju je koštalo kaznene prijave

Pogledajte video: Kamera snimila zastrašujući trenutak: Pogledajte što je palo na auto ove žene

Ključne riječi

Komentara 5

MT
makan tahi
14:31 17.01.2019.

šljakeri na blagajni ih baš i nisu davali široke ruke a često ih ne bi ni davali ako ne bi inzistirao, tako da je ovo smješno jer su blagajničari izmažnjavali tonu tih naljepnica

Avatar raco
raco
15:20 17.01.2019.

ukrala naljepnice koje je onda prodavala za 2kn po komadu. Neš ti kriminalke. Kaznena prijava...? šteta 27.500kn?? Kaj tu ne bi bila dostatna prekršajna kazna?

HR
Hrabraja
16:22 17.01.2019.

HDZ rješi pola Agrokora i to je borba za radna mjesta, sirotu zenu koja je samo htjela malo zaraditi treba poslati na tešku robiju i prisilni rad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije