Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrutna presuda

Žena osuđena na vješala zato što je napustila islam

Sudan
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.05.2014.
u 21:26

Prvo su joj dali tri dana da se vrati na islam, a kad se oglušila na taj zahtjev, sud joj je odredio smrtnu kaznu, ali i kaznu bičevanjem zbog preljuba s krivovjercem.

Ključne riječi

Komentara 8

NE
neboiznadzagreba
22:30 15.05.2014.

Marina, ta sirotica vjerojatno ima i ime, prezime, živi u nekom gradu, stara je određenu dob, sa svojim mužem ima ili nema djecu , svoje mučeništvo je opravdala ljubavlju... Zaboga, učini da ju vidimo kao osobu, a ne kao popunjavanje praznog prostora u novinama.

RA
ranko75
15:09 16.05.2014.

Zapitajmo se ljudi, zasto SAD ne demokratizira Sudan? Tako postupaju i u Saudijskoj Arabiji i u jos mnogim zemljama, koje su po razini demokracije iz Iraka,Libije,Rusije, ali ameri samo hoce da demokratiziraju zemlje koje imaju bogastva koja im treba opljackati. I oni sebe nazivaju demokratama. Posten covjek ne moze pozeljeti biti u drustvu sa njima. Njihov visok standard je samo jer su tako "demokratizirale" zemlje koje su pljackali, a demokratizator su bombe,droga,zaludjivanje ljudi (parade pedera). Oni su bogati, ali ako nekoga ne opljackaju ne mogu vise biti bogati.I vec su svugdje gdje je moglo opljackali, ostala je Rusija, zalogaj masan, ali imaju dobro oruzje i znaju ratovati,Treba prici cim blize,opkoliti i nastojati preko nevladinih organizacija posijati pometnju.Nema veze demokracija sa time, to je napad drzave na drzavu,kao sto ideologija pri Staljinovom pritisku na Tita nije imala veze, Tito je to i tada rekao, to je napad drzave na drzavu.Demokracija i ideologija su samo za zaludjivanje i maskiranje pravih namjera.

FU
furest
08:45 18.05.2014.

samo da se oglase b a b e i sve ce biti rijeseno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije