Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAHA JOJ PROČITALA IZNOS

Žena (88) zbog računa za vodu završila u bolnici, obitelj u šoku: 'Ovo se ne smije ponoviti'

Italy, CORONAVIRUS ambulances to the emergency room during the locdown
Nick Zonna / IPA
08.12.2023.
u 18:07

Talijanka (88) završila na intenzivoj njezi nakon što je saznala da mora platiti račun za vodu u vrtoglavom iznosu od 15.339 eura. Dala je dozvolu za izravno skidanje novaca s bankovnog računa nakon što je polovicu novaca već prebacila dobavljaču vode.

U općini Camporosso u Italiji je naplaćen nesvakidašnji iznos računa za vodu, navodi Fenix magazin. Nakon što je starijoj ženi snaha pročitala iznos računa, srušila se te je vozilom hitne pomoći prevezena u bolnicu. Umirovljenica je trebala platiti samo 65 eura za razdoblje od kolovoza do listopada, no došlo je do pogreške radi neispravnog brojila ili greške u obračunu koja je "poslala" 88-godišnjakinju u bolnicu.

Obitelj umirovljenice razmišlja kako zaštititi 88-godišnjakinju, a bilo je i govora o angažiranju odvjetnika kako bi se osigurali da se takvo što više ne ponovi. “Razgovarat ćemo što ćemo učiniti. Ova priča se ne smije ponoviti”, kazao je brat 88-godišnjakinje.

Umirovljenica je dobila i ispriku dobavljača - “Jako nam je žao zbog onoga što se dogodilo gospođi”, stoji u pismu. “Ako se pokaže da smo mi napravili pogrešku, neće morati platiti ama baš ništa.”

Bilo kako bilo, gospođa će svakako na račun dobiti natrag iznos koji je prepratila.

VIDEO Za one male, ali i velike! Pogledajte što sve nudi Božićni sajam u Križevcima

Ključne riječi

Komentara 1

SE
Senior2
20:51 08.12.2023.

Je vam vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije