Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potkradala ga tri godine

Žena (28) pronašla skriveni ključ pa 57-godišnjaku iz sefa ukrala više od milijun kuna

Ilustracija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
08.06.2020.
u 12:24

Otkrivena je nakon što je u razdoblju od 27. do 29. svibnja ove godine u nekoliko navrata pokušala provaliti u spomenuti sef, ali u tome nije uspjela

Uhićena je 28-godišnjakinja s područja grada Zagreba jer je jednom Čakovčaninu u razdoblju od tri godine ukrala čak milijun kuna.

Žena je, naime, u razdoblju od početka 2017. do početka 2020. godine u stanu u Čakovcu, u Ulici Josipa Štolcera Slavenskog, u više navrata uz pomoć ključa kojeg je pronašla sakrivenog, iz sefa uzimala novac, izvijestila je PU međimurska.

Otkrivena je nakon što je u razdoblju od 27. do 29. svibnja ove godine u nekoliko navrata pokušala provaliti u spomenuti sef, ali u tome nije uspjela.

Vlasnik sefa, inače 57-godišnjak, policiji je kazao kako mu je djevojka ukrala više od milijun kuna.

Protiv nje će se podnijeti kaznena prijava za tešku krađu velike materijalna vrijednosti i tešku krađu u pokušaju.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:05 08.06.2020.

Tipična hrvatska boljka, svi plaču kak nemaju novaca, kako su male plaće, a izgleda da preko polovice građana ima doma sef sa miljunima u njemu...

MA
maestral
16:47 08.06.2020.

Milijun kuna, 3 godine ih nije ni brojao. Ma sigurno pošten čovjek, vjerovao nepoštenoj ženi.

AJ
ajdemipopusi
12:15 09.06.2020.

On laze da naplati to od osiguranja, a ona da je kriminalka , ne bi se vise puta vratila na mjesto zlocina nego bi ga zaobilazila u sto vecem luku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije