Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
međimurje

Pijani maloljetnik ukrao automobil i pijan bježao policiji!

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
08.06.2020.
u 11:06

Vozio je bez upaljenih svjetala i nije se zaustavio na plavo policijsko rotacijsko svjetlo i zvučne signale

Maloljetnik iz Međimurja ukrao je automobil i pijan bježao policiji! Prošle subote u 23.10 sati u Prvomajskoj ulici u Nedelišću u nadzoru cestovnog prometa policijski službenici postaje Prometne policije Čakovec zaustavili su Toyotu Corollu čakovečkih registarskih oznaka kojom je upravljao maloljetnik koji je prije toga u Ulici Vladimira Nazora vozio bez upaljenih svjetala i nije se zaustavio na plavo policijsko rotacijsko svjetlo i zvučne signale, već je nastavio vožnju u smjeru Prvomajske ulice, gdje je i zaustavljen.

Utvrđeno je da je upravljao automobilom bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,26 promila, a nije bio ni vezan sigurnosnim pojasom.

Za maloljetnog suvozača utvrđeno je da je počinio prekršaj iz čl. 93. Obiteljskog zakona koji zabranjuje noćni izlazak od 23 do 5 sati bez pratnje punoljetne osobe.

Maloljetni vozač uhićen je na temelju odredbi Prekršajnog zakona i priveden je u policijsku postaju.

– Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je Toyota Corolla, čakovečkih registarskih oznaka, ukradena. Tijekom noći sa subote na nedjelju u Ulici Vladimira Nazora u Nedelišću počinitelj je uz pomoć ključeva koje je pronašao kod ulaznih vrata ušao u unutrašnjost autoservisa i ukrao novac te pronašao ključ od Toyote Corolle. Upalio je automobil i odvezao se – kažu u PU međimurskoj.

Komentara 2

LI
liliZG
12:13 08.06.2020.

i onda kada ću ja postaviti pitanje da li je to ona naša zaštićena manjina kojoj nesmijemo spomenuti ime, komentar će mi biti izbrisan ili neću biti niti poslan.

AI
Ante III
20:21 08.06.2020.

Kriva je drzava.Trebala mu je platit vozacku i kupit novi sigurni Auto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije