Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO PETI PUT

Željko Stipić ponovno izabran za predsjednika sindikata Preporod

ŽELJKO STIPIĆ
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
27.10.2019.
u 13:54

Funkciju predsjednika obnašat će u iduće četiri godine

Dosadašnji predsjednik Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu - Preporod, Željko Stipić izabran je po pet put na tu dužnost i obnašat će je u sljedeće četiri godine, priopćili su u nedjelju iz sindikata.

"Na 9. redovnoj i izbornoj skuštini Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu - Preporod, Željko Stipić, koji dužnost predsjednika sindikata obnaša od 2004. godine, izabran je po peti puta za predsjednika Sindikata", stoji u priopćenju Preporoda, kojeg je potpisala predsjednica Glavnog vijeća sindikata Gordana Kovač-Bluha.

Stipić će funkciju predsjednika obnašati u iduće četiri godine. Sindikalci su za vrijeme skupštine obilježili i 25. godišnjicu postojanja Preporoda.

"Tim povodom, 300 povjerenica i povjerenika, u okviru akcije pošumljavanja Boranka, zasadilo je na opožarenim padinama Mosora 9000 sadnica", naveli su iz sindikata Preporod. 

Ključne riječi

Komentara 4

IV
IvoDivo
14:50 27.10.2019.

Ovaj drug slika je i prilika naših jugo komunjarskih sindikata. Kada im je slučajni skidao plaće bili su manji od miševa, jer UDBA svakog od njih ima u šaci. Sada su hrabri jer rade za partiju uz talambase i podršku partijskih medija.

Avatar rubinet
rubinet
16:46 27.10.2019.

Po 5.put predsjednik? Zašto ga ne odaberu za doživotnog predsjednika... Podsjeća me na Dječaka sa Sutle...

DH
dalibor.hren
18:14 27.10.2019.

Koje su rezultate postigli Stipić i njegov sindikat u zadnja 4 mandata, osim što drug ima ministarsku plaću!? Isto je i sa ostalim sindikalnim vođama (Šprem, Ribić, Sever....)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije