Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednik sabora

Željko Reiner u Kongresu SAD-a uoči doručka s Obamom

reiner
Foto: Reiner i Hahn
1/4
05.02.2015.
u 15:42

Sastao se s oboje supredsjedatelja kongresnog Odbora za odnose s Hrvatskom - demokratskom zastupnicom Janice Hahn i republikanskim kongresnikom Davidom P. Joyceom

Željko Reiner koji će danas u Washingtonu sudjelovati na tradicionalnome Predsjedničkom molitvenom doručku predvođenom predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država Barackom Obamom - održao je niz sastanaka s visokim dužnosnicima i zastupnicima u Kongresu SAD-a.

Sastao se s oboje supredsjedatelja kongresnog Odbora za odnose s Hrvatskom - demokratskom zastupnicom Janice Hahn i republikanskim kongresnikom Davidom P. Joyceom. 

U Kongresu je razgovorao poglavito o trima pitanjima: - načinima na koje RH može pripomoći stabilnosti susjedne države BiH konzekventno se zauzimajući za ravnopravnost Hrvata kao jednog od triju konstitutivnih naroda; - mogućnosti ukidanja američkih viza za hrvatske građane (RH je jedna od rijetkih zemalja članica EU čiji građani još trebaju vize za ulazak u SAD); - izbjegavanju dvostrukog oporezivanja.

>> HDZ-ovac Reiner na tradicionalnom Obaminom molitvenom doručku

Komentara 7

MR
mrkvan
17:30 05.02.2015.

Pogodite tko će dobiti slijedeće izbore?

Avatar A-10
A-10
17:43 05.02.2015.

S kim si, takav si. Netko se druži s Dodikom i Nikolićem a netko s Obamom i Merkelicom. Ne zamjeram, svatko ima svoj maximum i svoje mjesto u društvu.

ZA
zagy11
18:16 05.02.2015.

Rainer i Marijana Petir su otišli pomoliti se u SAD....sad će biti pravi sveci...ginut će za Hrvatsku...valjda nemaju povjerenja u crkvu u HR pa se idu moliti tamo gdje molitva više vrijedi..bljak tko sve to plača?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije