Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natjecanje

Željko Krapec i Zoran Piskač stari – novi prvaci

natjecanje orača (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
20.07.2012.
u 16:37

Spomenuti pobjednici izborili su nastup na završnici najboljih orača Hrvatske, natjecanju koje će se održati u Sinju krajem kolovoza

Višestruki prvaci Zoran Piskač iz Progomelja i Željko Krapec iz Severina iznova su se okitili naslovom najboljih orača Bjelovarsko-bilogorske županije, a završnica je održana u Bereku u organizaciji spomenute općine i pod pokroviteljstvom Bjelovarsko-bilogorske županije.

Zoran Piskač još je jednom potvrdio dominaciju u kategoriji premetnjak, a čime je obranio lanjsku titulu i zadržao naslov. Isto vrijedi i za Željka Krapeca, koji je novu krunu ostvario u kategoriji ravnjak. Spomenuti dvojac svoju će vještinu oranja demonstrirati i na državnoj završnici zakazanoj za kraj kolovoza u Sinju, a prvake Hrvatske dogodine očekuje put na svjetsko prvenstvo.

Međutim, pokraj spomenutih načina oranja traktorima, posebna atrakcija za brojne posjetitelje bilo je nadmetanje u oranju konjskim zapregama, a najvještijim se pokazao Juro Capan, okrunivši se naslovom županijskog prvaka. U potonjoj kategoriji okušao se i župan Miroslav Čačija, što je predstavljalo posebnu atrakciju na svečanom otvorenju natjecanja. Za ugođaj i slast pobrinule su se domaćice priredivši ukusne kolače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije