Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Zapadnoj obali

Željko Kerum 'uhvaćen' u novom Mercedesu!

Željko Kerum
Foto: Ivo Čagalj/VLM
1/3
24.11.2013.
u 15:31

Kerum se oko pola sata zadržao, vjerojatno u jednom od kafića u koje obično zalazi na Zapadnoj obali te je potom ponovno otišao u novom Mercedesu.

Fotograf Pixsella Ivo Čagalj uspio je uhvatiti na splitskoj Zapadnoj obali bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma u novom Mercedesu sa probnim tablicama.

Kerum se oko pola sata zadržao, vjerojatno u jednom od kafića u koje obično zalazi na Zapadnoj obali te je potom ponovno otišao u novom Mercedesu.

Posljednjih mjeseci Keruma se moglo vidjeti u Passatu koji je, čini se, sada zamijenio novim Mercedesom.

>>Željko Kerum oženit će Fani Horvat u vječnom Rimu

Ključne riječi

Komentara 22

MI
Milbon
15:55 24.11.2013.

Hvala ti Ivo Čagalj na ovoj fotografiji, ne znam što bih bez nje...

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
15:39 24.11.2013.

Uf ovaj propao kompletno..nema kesa niti za Maybach ,sirotinja morao onda kupiti novoga S mercedesa od nekih 80-120000 evra...

DU
Deleted user
16:17 24.11.2013.

Sve dok cemo biti (opsesivno i besmisleno) preokopirani sa Kerumom , Kalmetom , Simunicem , Vukovarom, raznim inicijativama itd.,... , ova zemlja ce ubrzano propadati! .......... ne dajte zadovoljstvo ljudima koji to zele!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije