Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE STIGAO NA OVE

Željko Kerum: Dogodine idem na izbore za Europarlament

euroizbori,željko kerum (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
14.04.2013.
u 13:02

"Ja sam razmišljao i sada, ali baš zbog toga što je kratak rok nismo se prijavili ni organizirali"

- Puno je lista, a zastupnici će trajati godinu dana pa su opet izbori. Mislim da će se do tada bolje i jednostavnije organizirati. Ima dosta i onih koji su htjeli ići na izbore ali su mislili da je previše angažmana za tako malo vremena – rekao je Kerum.

Na pitanje novinara hoće li se dogodine kandidirati on ili njegova stranka, potvrdio je kako je o tome razmišljao i ove godine.

- Ja sam razmišljao i sada, ali baš zbog toga što je kratak rok nismo se prijavili ni organizirali. Puno je tih lista i svega, jasno je da će tu ići dvije najveće stranke u Hrvatskoj i možda još jedna – rekao je Kerum.

Otkrio je i kako je on, konkretno, izabrao osobu, a ne stranku. Ta je osoba iz Splita.

>> Odaziv birača do 11 sati samo 5,98 posto, nema većih nepravilnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije