Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedrenje s Milanovićem

'General Gotovina kao slobodan čovjek može ploviti s kim hoće'

Željko Dilber
Foto: Anto Magzan/Pixsell
16.03.2015.
u 22:50

- A je li netko s druge strane to zlorabio i plasirao tu informaciju u javnost, to ne mogu tvrditi – komentirao je Željko Dilber

Željko Dilber, šef HDZ-ova Odbora za branitelje, komentirao je odlazak branitelja u prosvjedu pred stan Zorana Milanovića i premijerovo jedrenje s generalom Antom Gotovinom.

Svjestan je da su frustracije i nezadovoljstvo prosvjednika sve veće kako vrijeme više prolazi.

"Je li netko s druge strane to zlorabio i plasirao tu informaciju u javnost, to ne mogu tvrditi"

Kao kum i prijatelj generala Ante Gotovine, komentirao je i činjenicu da je u vrijeme prosvjeda Milanović s Gotovinom bio na jedrenju.

– Sretan sam da general Gotovina kao slobodan čovjek može isploviti kamo hoće i s kim hoće. A je li netko s druge strane to zlorabio i plasirao tu informaciju u javnost, to ne mogu tvrditi – komentirao je Željko Dilber.

>>Dok su mu branitelji bili ispred stana, Milanović plovio s generalom Gotovinom

>>'Supruga mi je rekla da se tu zapravo nije znalo je li to podrška ili prosvjed'

Komentara 101

ZM
zdenko.maresic
00:41 17.03.2015.

General koji je inteligentan obrazovan zna razlikovati dobro od zla poštenje prije svega ma šta još bi htjeli hvala ti Hrvatsko na takvom Generalu :)

J3
j38k32
00:13 17.03.2015.

ovo je nesto naj bizarnije, Gotovina bi trebao pitati skim ce iti na jedrenje, a Milanovic ga nebi smio posjetiti, valjda bez necije dozvole - cudnovati su to neki komentari....niti Gotovina a niti Milanovic pripadaju nekome, slobodni su ljudi i u svojem slobodnom vrijemenu mogu raditi sto im drago.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
06:47 17.03.2015.

Pustite Generala na miru. Ne uvlacite ga u svoje igre. Kad se prljave igre zavrse, trebati ce nam netko cista obraza i jos cistije duse. Mirno more Generale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije