Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV NAČIN

Želio je pobjeći od policije pa nazvao HGSS da ga je ugizao poskok

Potraga HGSS-ovaca za muškarcem
Foto: HGSS
20.08.2019.
u 12:11

Vjeruje se da je mladić mislio da će HGSS 'dignuti' helikopter i da će se tako spasiti od policije.

U utorak u tri sata iza pomoći omiška ispostava HGSS dobila je dojavu od mlađeg muškarca koji je tvrdio da ga je ugrizao poskok na stazi Leopold Mandić. 

Međutim, mladića ipak nije ugrizla zmija već je, prema neslužbenim informacijama, bježao od policijskih službenika. Kako doznaje 24sata, mladić je HGSS-u rekao da mu je utrnula noga no odmah po dolasku su shvatili da je priča malo drukčija, pogotovo jer je na lokaciju stigla i policija.   

Foto: HGSS

Iako nije imao tragove ni simptome ugriza zmije već samo ogrebotine, spasitelji su ga spustili nosilima praveći se da je riječ o ozbiljnoj situaciji. 

Navodno je mladić bježao ranije policiji na motoru, kojeg je vjerojatno odbacio i uputio se pješice kada je u nekom trenutku nazvao HGSS. Vjeruje se da je mladić mislio da će HGSS 'dignuti' helikopter i da će se tako spasiti od policije. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar munšajn
munšajn
12:41 20.08.2019.

Hahaha 5 za originalnost i 5 iz zalaganja!

13
1312cc
12:35 20.08.2019.

A nije znao da se helić diže samo zbog stranih turista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije