Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U EUROPI
Povratak na članak

Zelenski uputio kritike Scholzu: On i njegova vlada moraju odlučiti; Svi mostovi prema Sjevjerodonecku su uništeni

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski naveo je da Rusi "pritišću u Sjevjerodonecku gdje se vode vrlo žestoke borbe doslovno na svakom metru"

Komentari 110

AR
admin_ruski_placenik_8
14:02 19.06.2022.

Na svim portalima ima proruskih botova, ali VL je jedinstveni primjer u Hrvatskoj gdje administrator djeluje u korist Rusije i masovno briše proukrajinske komentare.

VL
ST
Stipan
15:00 13.06.2022.

Dvije šnite bijelog kruha a u sredini jedna crnog. To je Ruski Burger.

VL
ZP
Zabranjen pristup
12:51 13.06.2022.

Ako je isti okus to znaci da i dalje prodaju smece.

VL
Avatar Kukulkan
Kukulkan
14:27 13.06.2022.

Coca-Cola iz Kine a ostalo iz Rusije kao prija

VL
Avatar Foton
Foton
20:03 13.06.2022.

Ono sto Zapad ne shvaća da Putin sutra moze proglasiti opću mobilizaciju i poslati milion ljudi na front, naoružanih toljagama i sjekirama ako treba. A iza njih KGB sa strojnicama, kao u drugom svj ratu, ima samo napred. Naravno, Ameri mogu sve to razbiti svojom avijacijom i raketama, ali Ukrainci tesko. Nikakovi ruski gubitci nisu Putinu važni.

VL
CI
cineR
20:03 13.06.2022.

Ne kuzim sta su Ukrajinci ocekivali da ce mostovi ostati nedirnuti da bi mogli dovoziti ouruzije i vojnike . Pa rat je a trebali bi vec znati s kim imaju posla i sta su Rusi .

VL
DU
Deleted user
12:53 13.06.2022.

Rat u Ukrajjini,Europa uvela sankcije Rusiji . s druge strane Rusija prodaje ,preko ukrajinskog teritorija, gorivo i gas Europi ....jb lud zbunjena😬

VL
Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
11:36 14.06.2022.

Komičar prijeti drugima kako moraju odlučiti?! Pa on mora odlučiti kako će dalje, hoće li i dalje gurati svoj narod u katastrofu!!!

VL
Avatar Cohen
Cohen
07:56 14.06.2022.

Nevjerojatni su ovi naši portali. Na VL i Indexu se mogu pročitati samo alarmantne vijesti iz ovog rata, koje njeguju tjeskobu, zabrinutost i sve ostale negativne emocije. JL jučer narušio te standarde objavom niza fotografija ležernih prizora s plaža (!!) na Dnjepru, u Kijevu ("NESTVARNI PRIZORI Nedavno su im Rusi bili pred vratima, a ....."). Ispada da su Kijevljani puno opušteniji u vezi svog rata, nego mi, ovdje. Tko orkestrira izvještavanje koje narušava zdravlje naših građana ? Gledajući te fotografije Ukrajinaca s plaža osjetiš se nasamaren.

VL
TO
tobija
23:22 13.06.2022.

naravno da će zapad pustiti ukrajinu niz rijeku, što bi trebao. to ne shvaća istočnoeuropski postkomunistički predsjednik bogatog državničkog iskustva.

VL
CM
Crni_moj
23:20 13.06.2022.

Ukrajina sama ne može pobijediti Rusiju bez obzira koliko mi oružja slali. To je nažalost činjenica. Znači ostaju još dvije mogućnosti, prva početi pregovore i druga idemo svi mi sa zapada protiv Rusije pa kako ispadne. Prva opcija je manje bolna čak i za Ukrajinu.

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
23:15 13.06.2022.

On i njegova (Scholzova ) vlada moraju odlučiti! Nema Scholz za tebe sto odlucivati, tragikomicaru jedan! To je tvoj rat a ne njemacki! Kad si bio dovoljno glup za uci u rat umjesto da postujes potpisane sporazume, onda se moras sam vaditi iz zivog pijeska u kojem si zaglavio. Osim toga, ne znam otkud sada odjednom ova panika? Vec tjednima "ugledni" mediji trube kako je ruska vojska demoralizirana, gube bitke i lijevo i desno, nemaju oruzja, nemaju streljiva, dezertiraju masovno... Ukrajinci ih sve pobise! A oni se uspanicili zato sto su Rusi porusili sve mostove, i sad ne mogu "casno" ni pobjeci glavom bez obzira...!

VL
Avatar ZLO
ZLO
16:59 13.06.2022.

Finska je masovno profitirala imajući normalne odnose sa Rusijom. Izgleda da je tome došao kraj.

VL
DO
doktorica
08:57 13.06.2022.

samo će ratni profiteri imati koristi,a ostaje spaljena zemlja

VL
DU
dugakita
21:01 13.06.2022.

Preporučam Volodimiru pročitati nešto o ratu u Vijetnamu i odnosu amera i Kurda.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
21:59 13.06.2022.

"Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski pozvao je njemačkog kancelara Olafa Scholza da pokaže veću potporu Kijevu, optužujući ga da je previše zabrinut zbog posljedica iz Rusije" - eto Zelenski nije bio zabrinut, pa zašto bi Scholc bio za Njemačku, odnosno svoje građane.

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
18:59 13.06.2022.

naravno ukrajinci šire istinu o rusima.

VL
SA
sanikol
20:41 14.06.2022.

Zelenski, žao mi je što se događa Ukrajini ali to što ti izvodiš prevršilo je svaku mjeru. Umjesto da si zahvalan za dosadašnju maksimalnu moguću pomoć ti stalno prigovaraš i optužuješ one koji su ti pomogli više nego što su smjeli jer su time upropastili Europsku ekonomiju i donijeli strašnu inflaciju i enormne cijene goriva. Sutra kada ti zbog tvog rječnika otkažu daljnju pomoć onda ćeš saznati koliko si bio bezobrazan prema pružateljima pomoći iz EU. Neka ti pomaže Amerika s kojom si sve zakuhao i sad si tu gdje jesi.

VL
Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
15:10 13.06.2022.

Čovječe, vi ovdje još brijete po Severodonjecku. Čak je i Index prestao. Severodonjeck je pao odavno, Ukri su se sakrili u tvornicu Azot, okruženi i mole Ruse da ih puste u Lisičansk. Međutim, Rusi su im porušili sva 3 mosta i sad se mogu samo predati. Ili bespotrebno izginuti. Nikakve borbe se ne vode u gradu, Twitter vam je pun videa gdje se vojska šeta po gradu, sve tiho, pitaju se gdje su ti ukro protunapadi. Nema ničega, samo se ponavlja ukro priča iz Azovstala, bit' će dolje dok im ne nestane hrane i onda će se predati. Pardon, 'evakuirati'! :-))

VL
CI
cineR
17:34 14.06.2022.

Doci ces ti svabama na noge . Sam si kriv za ovu situaciju a sad bi optuzivao druge a uz to zar je netko duzan da ti da nesto ili to pitas za liniju bjeloga

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.