Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESNA REVOLUCIJA
Povratak na članak

Žele lustraciju, ravnopravan odnos lijevih i desnih u medijima, a trn u oku im je HTV

Desnica koja se okuplja na prosvjedu vrlo često javno govori ono što HDZ želi i misli, ali zbog političkog oportunizma ne želi to otvoreno reći

Komentari 74

ZD
zdepar
12:12 31.01.2016.

drugovi komunisti, vaš problem više nisu ustaš, vama će doći glave i položaja Hrvati koji traže prava glasa i mišljenja u Hrvatskoj

VL
Avatar traktoraš
traktoraš
12:54 31.01.2016.

Zanima me što čeka Radman i onih 50 urednika koje je postavila kukuriku koalicija, drugovi su otišli red je da i vi date mandate na raspolaganje. Sa politikom ste došli pa sa politikom i otiđite,nema ljutnje to vam je normalnimalni demokratski proces .

VL
TA
tajgan
12:24 31.01.2016.

Prag tolerancije kao što ima Hrvatski narod još nije zabilježen u svijetu. Dovoljno je naslov članka pročitat,...........

VL
Avatar peet
peet
13:24 31.01.2016.

Zoran Sprajc RTL....mrzitelj svega hrvatakog, Radman HTV...mrzitelj svega hrvatskog.. treba ih maknuti da nitko nikad vise ne cuje za njih....

VL
PP
pravedna.penzicka
12:44 31.01.2016.

Polako ljudi, samo mirno, sve po Zakonu. Pa vidite tko najviše prigovara. Novinarčići, plaćenici bivše jugogarniture, zagovarači regiona i dr. osjetili da im lova više neće stizati pa plaču kao djeca kad im nedaš čokoladu. Gosp. Bujanac, Jurič, Dujmović, dr.Tomac, gospđa Novak Srzić svaka vam čast, pritisnite tamo gdje treba, puno sreće.

VL
ZA
zazidje
12:31 31.01.2016.

Njima je sloboda govora ono što njima odgovara. Kada se ne slažeš s njima odmah si Ustaša, filofašist. Koliko je samo puta to izgovorio Milanović i za njih to nije govor mržnje i nijednom se documenta, gong i ostale "udruge" nisu izjasnile protiv tog govora mržnje i razjedinjenja Hrvatskoga naroda tipa ili mi ili oni. Njima je govor mržnje da se Hrvatska nezavisnost temelji isključivo na Domovinskom ratu. Razumijem da se "pipa" zatvara takvim "antifašistima", zagovornicima slobode govora al kaj je previše ni sa kruhom ne valja. Zato sada i tolika povampirena pošast kreće na ministra kulture. Neće više biti Hrvatskih kuna za vaša prosrpska pisanja. Uostalom da dam jedan primjer: Ako ime GONG znači Gradjani organizirano nadziru glasovanje koja je svrha njihovog djelovanja osim u vrijeme izbora, pogotovo stoga što svi znamo kada su izbori i koja ima 16 uhljeba na plačama, a na zadnjim izborima su imali 15,, da 15 promatrača. Govori li to nešto o GONG-u koji je primio dosta milijuna kuna za svoj rad. U čemu je svrha GONG-a osim za izbore ? GONG se javio i protiv udruge U ime obitelji pa pitam slijedeće: Kakve veze ima glasovanje i izbori s tom udrugom osim kaj svi znamo podrška onima tada na vlasti i protivnicima te Udruge. Gospodine ministre,, samo naprijed i očisti i Hrvatsko društvo i Hrvatsku kulturu takve pošasti. Lp svim Hrvatima i onima koji se tako osjećaju

VL
Avatar comparator
comparator
12:38 31.01.2016.

Ne znam što bih još mogao dodati navedenim konstatacijama osim želje hitnog rješavanja tih osnovnih preduvjeta civiliziranog društvo i demokraciju. Ravnoteža informiranja s lijeve i desne strane mora biti dostupna podjednako i bez ikakvih ograda .

VL
KR
krmnazabrana
12:32 31.01.2016.

Ovi mediji su nam bušili uši sa pričamo kako je Sanader iste potkupljivao, a pitam se koliko je novaca partija utrošila na sadašnju situaciju i iz kojih izvora. Tražimo istragu i sa krivcima u zatvor. SMRT KOMUNIZMU SLOBODA NARODU.

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
12:59 31.01.2016.

Jugoslavija je pokopana, Jugoslavija je prošlost. Jugoslavija je pokojnik o kome se nema čega dobrog reći. Bratstvo i jedinstvo nije prošlo jer nije nikad ni bilo, a svi oni koji čeznu za Jugoslavijom i kriju se iza nekih "starih dobrihh vremenena" , ne vole ni Hrvate ni Hrvatsku. To je činjenica i jedina istina. S druge strane ni jedan stvarni domoljub ne mrzi druge narode niti bilo koga drugoga koji u Hrvatskoj živi, priznaje ustavopravni poredak Republike Hrvatske i Hrvatsku smatra svojom domovinom. Sve ostalo je udbaško podlo, lažno optuživanje. Duboko vjerujem da će tome sad za sva vremena napokon doći kraj.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
13:18 31.01.2016.

lustrirati ponajprije treba sveučilišta i fakultete koji odgajaju i školuju mlade novinare.ne mogu razni Puhovski,Rimci,Zakošeki i Goldsteini kojima se na sam spomen hrvatske države digne kosa na glavi i krene pjena na usta odgajati i učiti nove mlade novinare neovisnom novinarstvu.pogotovu ne mogu oni naučiti mlade novinare da misle svojom glavom jer su cijeli svoj život proveli misleći ono što im naloži komitet.

VL
AN
Anamarija10
12:37 31.01.2016.

Svi mediji su lijevi. Svi navodni komentatori i amalitičari tipa Rumci, cipeli. Popovići su lijevi, po njima je u Hrvatsku došla na vlast banda a ne vlast koja vilu Hrvatsku. Bujica je zakon a Dujmovića, Gjenera i Bazora treba zvati u sve medije. Jer esdepenjare godinama lažu narod!

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
13:12 31.01.2016.

Milanović je najveću uslugu hrvatskim gledateljima napravio kada je na čelno mjesto HRT doveo još jednog mentalnog komunista Gorana Radmana.za njegova mandata u kojem se primjenjivala stara komunistička škola čišćenja nepoćudnih kadrova i čišćenje bilo kakve ideologije osim one bliske pariji i mlađi gledatelji otvorili su sami sebi oči je starijima nisu baš u svemu vjerovali kakav je medijski teror vladao u bivšoj jugoslaviji.medije pod hitno treba lustrirati a pogotovo medij koji svi plaćamo.HRT.

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
13:03 31.01.2016.

koju mi imamo srecu sto takve novinare pametne imamo sve oni znaju samo komuniste brane i truju nas sa srpskim izjavama.oni ne zele lustraciju jer se najvise boje i reze a komunisticka stranka uz njih samo pali vatru.kako da napredujemo kad nam se vraca protiv cega smo se borili a nismo do srzi iztrijebili.to du nevjermici i komunisti

VL
PP
pp
13:08 31.01.2016.

Čuj ti "ekstremne desnice", žele "ravnopravan odnos lijevih i desnih u medijima". Skandalozno! Kakvi su to ljudi ti "filonacisti". Ovo je kraj Hrvatske ako uspiju u tome. Pazi ti ravnopravnost u medijima, pa to nije normalno :)

VL
MA
matildica
13:29 31.01.2016.

redovito plačam tv pretplatu želim dionice, želim pravo glasa

VL
FO
ForeignLegion1987
13:33 31.01.2016.

lustracija je,,,hitno,,potrebna u hrvatskoj,,,da bi se moglo nastaviti zivjeti normalno,,,ovo sto se je radio do sada za vrijeme vladanja clauna milanovica,,,i sto on radi sada kada je sve moguce izbore izgubio....je nedopustivo i tome se mora stati na kraj,,,i stati ce se drugovi i drugarice htijeli vi to ili ne....i drugovi i drugarice ,,,vas problem nisu ustase,,,vas problem je milanovic,,,koji je odveo hr u mrak ali je doveo i ostavio i sdp,.,,,pa sada drugovi i drugarice ako zelite svijetla,,,otarasite se,,clauna milanovica i one oko njega,,,sdp probudi se i reaguj zar zaista zelite biti i ostati,,,kriminalna organizacija

VL
SE
sestrićna
13:20 31.01.2016.

oni koji upravljaju pravosuđem medijima i nevladinim organizacijama oni vladaju državom bez obzira ko je trenutno na pollitičkoj vlasti..(zato nam medije pravosuđe i nevladine organizacije vode velikosrbi i yugići) dok to narod shvati eto nas opet u nekoj novoj yugi..

VL
AN
Anamarija10
12:39 31.01.2016.

Bulaba je napisao fantastičnu satiru.

VL
SL
slonica46
14:04 31.01.2016.

Zamislite kakav je to bezobrazluk, oni traže ravnopravan tretman u medijima! Pa tko je to još vidio! Naravno, da mediji moraju biti svi ljevičarski i naravno da će biti svi na strani ljevićara! Kako neko može tražiti ravnopravnost? To je za osudu i kazneno gonjenje....Sarkazam-Bazinga!

VL
Avatar marijaija
marijaija
14:43 31.01.2016.

Ne tribaju nam ni livi ni desni vec nepristrani novinari, novinari koji vole svoju zemlju i koji ce ukazivati na propuste ali i ukazivati na dobre stvare. Ne tribaju nam podrepasi ni sjedne strane.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.