Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu kiša i snijeg

Zbog zahlađenja: Iz HEP Toplinarstva objavili kad počinje grijanje, imaju i molbu za dio potrošača

Hladni radijator
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
1/7
13.10.2023.
u 11:30

Toplinski sustavi su spremni za novu ogrjevnu sezonu, a u HEP-Toplinarstvu pozivaju manji dio krajnjih kupaca koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja da ih što prije završe.

Vrijeme će se u cijeloj zemlji pogoršati već u nedjelju, s vjetrom, padom temperatura i oborinama. U višem gorju moguć je i snijeg. Zbog najavljenog zahlađenja HEP-Toplinarstvo će od ponedjeljka, 16. listopada 2023., započeti s uključivanjem grijanja u gradovima Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.  "P​​​​​​roces uspostavljanja isporuke toplinske energije za grijanje za više od 130 tisuća krajnjih kupaca spojenih na toplinske sustave trajat će približno tri dana", navode.

Toplinski sustavi su spremni za novu ogrjevnu sezonu, a u HEP-Toplinarstvu pozivaju manji dio krajnjih kupaca koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja da ih što prije završe.

VEZANI ČLANCI:

"Nakon završetka radova na unutranjim instalacijama predstavnici suvlasnika ili upravitelji zgrada trebaju HEP-Toplinarstvu dostaviti pisanu izjavu da su instalacije ispravne i spremne za prihvat toplinske energije, kako bi se u svim zgradama moglo uključiti grijanje", kažu. Ogrjevna sezona 2023./2024. završit će najkasnije 15. svibnja 2024. godine, a odluka o točnom terminu isključivanja grijanja donijet će se ovisno o vremenskim uvjetima.

VIDEO Modrić o porazu blijede Hrvatske: 'Ne treba dramiti. Jednostavno nismo bili pravi'


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije