Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispraćaj motorista

Zbog ubojstva bajkera više neće organizirati motosusrete u Poreču

vabriga
dražen požarić/parentium.com
10.07.2012.
u 21:30

Za Aleksandrom Vidnjevićem, za kojeg svi imaju samo riječi hvale, ostala je supruga Elita te dvoje dječice – Mija i Viliam.

Poreč i njegovi stanovnici ne pamte kada se posljednji put na gradskom groblju okupilo toliko ljudi. Dodatnu težinu tužnom skupu na groblju Žatika dala je činjenica da se od Aleksandra Vidnjevića (25) uz obitelj opraštala i porečka mladost. Školski prijatelji, susjedi, znanci, članovi motorističkog kluba Indians, ali i porečke udruge mladih USB, u kojoj je aktivna supruga ubijenog Aleksandra, oprostili su se od mladića čiji je život naprasno prekinut u napadu nožem proteklog vikenda u izletištu Santa Marina nedaleko od Vabrige.

Za Vidnjevićem, mladićem za kojeg svi imaju samo riječi hvale, ostala je mlada supruga Elita te dvoje dječice – petogodišnja Mija i 2,5-godišnji Viliam. Aleksandar je radio u turističkom naselju Lanterna, no samo tijekom sezone, a Elita radi u ugostiteljstvu. Bio je, kažu znanci, dečko zlatnih ruku, marljiv i spretan, a nitko ne pamti da je upadao u svađe ili tučnjave.

Gubitkom svog člana pogođeni su i porečki bajkeri, uvijek okupljeni oko humanitarnih akcija. Nakon njegove smrti, kažu, ništa više neće biti isto. Upravo su Indiansi, podsjetimo, zatvorili sve izlaze iz kampa kako s mjesta zločina slovenski motorist ne bi pobjegao. Pronašli su i svjedoka koji ih je naveo do petorice Slovenaca skrivenih u jednom od šatora u kampu gdje su se spremali za bijeg prema granici. Porečki bajkeri kažu kako zbog tragedije koja je zavila u crno obitelj Vidnjević, prijatelje, motoriste i čitav grad, razmišljaju o tome da više ne organiziraju motosusrete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije