Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krađe iz 2.svj.rata

Zbog svađe oko umjetnina Putin i Merkel ne otvaraju izložbu u Rusiji

Merkel i Putin (1)
Peter Steffen/DPA/PIXSELL
21.06.2013.
u 17:53

Nitko ne zna koliko je točno slika i skulptura sovjetska vojska opljačkala u Berlinu, zna se samo da je riječ o tisućama. Rusi tvrde da su umjetnine plaćene krvlju njihovih vojnika

Moraju li Rusi vratiti Nijemcima umjetnine koje su opljačkane na kraju 2. svjetskog rata? Pitanje je to zbog kojega je otkazana svečanost na kojoj su Angela Merkel i Vladimir Putin zajedno trebali otvoriti izložbu nakon godišnjeg Međunarodnog ekonomskog foruma u St. Petersburgu. 

Nitko ne zna koliko je točno slika i skulptura sovjetska vojska opljačkala u Berlinu, zna se samo da je riječ o tisućama. Rusi tvrde da su umjetnine plaćene krvlju njihovih vojnika i da su nacisti pljačkali po Rusiji.

>>Putin sam protiv svih i dalje uspješno brani Assada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije