Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NekNomination

Zbog smrtonosne Facebook igre djevojčica (9) završila u bolnici

alkohol, gin tonic, berlin, bar
Foto: DPA/PIXSELL
01.04.2014.
u 08:06

Rhiannon Scully hospitalizirana je nakon što je popila koktel votke i viskija na što su je nagovorili prijatelji

Devetogodišnja djevojčica postala je najnovija žrtva online igre NekNomination u kojoj se mladi međusobno natječu u izazovima, a riječ je o tome da kandidati moraju snimiti video u kojem piju alkohol u nekim bizarnim ili opasnim uvjetima.

Rhiannon Scully hospitalizirana je nakon što je popila koktel votke i viskija na što su je nagovorili prijatelji, javlja Daily Mail. Omamljena djevojčica na svom se električnom romobilu dovezla kući, a kad je vidjela u kakvom je stanju, majka je pozvala hitnu pomoć.

Djevojčica je odvezena u bolnicu gdje joj je ispran želudac. 

 - Kad sam je vidjela, bila sam uzrujana i preplašena. Netko ju je mogao pregaziti na putu kući, izjavila je majka djevojčice.

Opasna igra oduzela je život 22-godišnjem DJ-u koji je pronađen mrtav u svojoj kući u Dublinu, noć nakon što se uključio u sudjelovanje u igri. Još jedna žrtva Nek Nominationsa 19-godišnji je Irac Jonny Byrne koji je život izgubio dok je izvodio svoj izazov – popio je tri različita pića i zatim skočio u rijeku. Jonny se utopio, a njegovo tijelo pronađeno je idućeg dana.

>> Smrtonosna igra koja je putem interneta zavladala među mladima

Komentara 2

PE
PeroJoso
08:51 01.04.2014.

To su sve djeca kojoj bi netko trebao pomoći započeti život, a ne odmoći, o kakvim ti budalama pričaš idiote. Kad će se netko napokon sjetiti složiti dobru tužbu i opelješiti taj glupi gubacbuk, da im isprazni džepve do zadnjeg novćića i još plus dva. Obična kriminalna organiozacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije