Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SLUČAJ

Zbog silovanja uhićen 44-godišnjak, sud ga zadržao u pritvoru

Silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
12.02.2020.
u 17:37

Muškarcu je određen istražni zatvor zbog opasnosti da će boravkom na slobodi utjecati na žrtvu i na taj način ometati kazneni postupak i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zadru ispitao je 44-godišnjeg okrivljenika zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo silovanja, priopćili su iz zadarskog Županijskog državnog odvjetništva.

DORH je predložio sucu istrage Županijskog suda u Zadru određivanje istražnog zatvora okrivljeniku zbog opasnosti da će boravkom na slobodi utjecati na žrtvu i na taj način ometati kazneni postupak i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

– Sudac istrage Županijskog suda u Zadru prihvatio je prijedlog državnog odvjetništva i protiv okrivljenika odredio istražni zatvor na temelju obje zakonske osnove – istakli su iz DORH-a.

Neslužbeno doznajemo iz policijskih izvora da je 44-godišnjak za slična nedjela prijavljivan već ranije u jednoj susjednoj zemlji.

Žrtva je prema policijskim izvorima 31-godišnjakinja sa zadarskog područja.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Mentat
Mentat
18:36 12.02.2020.

Šta? 44-godišnjak silivao 44-godišnjaka? U Zadru? Na sred ulice? Kada? Ovih dana? 😁 Nakon zajedničkog poslovnog ručka, vjerojatno....

Avatar Mario1000
Mario1000
18:08 12.02.2020.

Mislim da treba donijet novi zakon o novinarstvu i elektronickim medijma ,ovo dosad jako lose uzas

Avatar Mentat
Mentat
18:00 12.02.2020.

Ova informacija nije informacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije