Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnice

Zbog rupa na cesti čak i sanitet teško prolazi

'                               '
''
21.09.2010.
u 15:00

Prošle godine na tu je cestu dovezeno pet kamiona šljunka, ove još nijedan, pa se Slavko Balija pita zašto je tako

Vožnja preko lokvi nakon kišne noći, blatnjavi put i vododerine dolazak na brijeg u Ravnicama čine vrlo neugodnim pothvatom. Za stanovnike je to svakodnevna muka s kojom se moraju boriti u odlasku do trgovine ili posla, a vozači sanitetskih vozila negoduju zbog tako lošega prilaza zaselku u kojemu živi 13 starijih stanovnika kojima je liječnička pomoć potrebna gotovo svakodnevno. To je i bio razlog da nas 80-postotni invalid Slavko Balija pozove na brijeg kako bismo se i sami uvjerili kakvo je stanje.

– Ja sam bolestan. Nakon dvije operacije karcinoma teško se krećem i često mi je potrebna pomoć doktora. Udovac sam i živim s 92-godišnjom majkom, a svaki odlazak iz sela zbog stanja ceste prava je muka – kaže nam Slavko, dok iz kanti grabi kišnicu. A nedostatak vode drugi je njihov problem. Naime, daleko su od vodovoda, a kišnicu ne mogu piti ako je prije ne kloriraju. Slavko se pita kako se lani moglo na cestu dovesti pet kamiona kamena, a ove godine nije dovezen nijedan.

– Problem ćemo uskoro riješiti. Do sada nismo mogli jer nam je jedan izvođač žalbama blokirao natječaj za održavanje lokalnih i nerazvrstanih cesta. Sada je na predsjedniku MO-a da dogovori uređivanje te ceste – rekao je zamjenik načelnika općine Veliko Trgovišće Berislav Meglić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije