Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK

Zbog prijetnji na Facebooku završio iza rešetaka

Ilustracija
Foto: Getty Images
1/2
02.03.2020.
u 09:47

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, 32-godšnjak je predan pritvorskom nadzorniku u Šibeniku

Šibenska policija je pritvorila 32-godišnjeg muškarca koji je preko društvenih mreža prijetio drugom muškarcu te je protiv njega podignuta kaznena prijava.

- Osumnjičeni je u vremenu od 9. do 24. veljače u Šibeniku, zbog osobne netrpeljivosti, u nekoliko navrata posredno i na svom profilu na Facebooku oštećenom ozbiljno prijetio smrću, što je kod oštećenog izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave - priopćili su iz PU šibensko-kninske.  

 

>> Pogledajte i ovaj video: Intervju sa znanstvenikom Igorom Rudanom o koronavirusu

Ključne riječi

Komentara 1

AL
alfich
10:35 02.03.2020.

Treba zatvoriti i "predsjednika" M&K kluba Radošić zbog govora mržnje prema ljudima iz BiH, te prema sadašnjem predsjedniku Milanoviću i njegovim prethodnicima, a ako treba dat ću vam njegov link na Facebooku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije