Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pojačana kontrola

Zbog prekršaja na moru zaustavljeno 78 plovila

lučka kaptanija (1)
Dusko Jaramaz/PIXSELL
13.07.2012.
u 16:04

Lučka kapetanija Zadar u prvoj ovogodišnjoj akciji pojačanog nadzora pomorskog prometa naplatila je kazne u iznosu od 9200 kuna zbog prekršaja na moru.

Lučka kapetanija Zadar u prvoj ovogodišnjoj akciji pojačanog nadzora pomorskog prometa zaustavila je jučer na području šireg zadarskog akvatorija 78 plovila i naplatila kazne u iznosu od 9200 kuna zbog prekršaja na moru.

Akciju  ''Sigurnost na moru 2012.'' provelo je 10 djelatnika s četiri brodice. U prolazima Mali Ždrelac, Vela Proversa, Mala Proversa, uvali Telašćica, Pašmanskom kanalu i  područjima oko Silbe i Oliba zaustavili su su šest domaćih i 12 stranih jahti te 26 domaćih i 34 strane brodice. Ukupno su izdali 10 prekršajnih naloga.

Kapetanija će pojačane kontrole radi prevencije glisiranja i pomorskih nezgoda nastaviti provoditi tijekom cijele turističke sezone.

Komentara 1

Avatar m_m
m_m
16:28 13.07.2012.

U prosjeku 117,9 kuna po kazni! Jadni vlasnici jahti - otjerat ćemo ih u bankrot! Na kontinentu Hrvatske je veća kazna ako prdneš na crvenom ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije