Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS

Zbog povećanog testiranja od jutra kolona vozila prema Štamparu

Zagreb: Kolona automobila stvorila se zbog povećanog broja testiranja osoba na koronavirus
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/19
22.08.2020.
u 11:46

U protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo (NZJZ) „Dr. Andrija Štampar“  provedeno je 660 testiranja na SARS-CoV-2, a u Gradu Zagrebu zabilježeno je 58 novih slučajeva

Zbog povećanog broja testiranja osoba na koronavirus, stvorila se jutros kolona automobila na prilazu Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Andrija Štampar

U protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo (NZJZ) „Dr. Andrija Štampar“  provedeno je 660 testiranja na SARS-CoV-2, a u Gradu Zagrebu zabilježeno je 58 novih slučajeva, izvijestili su jutros iz NZJZ-a.

Posljedično tome za 167 osoba izrečena je mjera samoizolacije.

Osam je novooboljelih osoba za sada negativne epidemiološke anamneze, 19 osoba su kontakti COVID pozitivnih  osoba, a kod 22 novooboljele osobe je moguće izlaganje u noćnim klubovima i kafićima tijekom korištenja godišnjeg odmora.

Kod šest je osoba epidemiološka obrada u tijeku, a tri su osobe došle iz BiH.

Svi testirani korisnici i djelatnici domova za starije i nemoćne osobe na području Grada Zagreba negativni su na SARS-CoV-2, dodaje se u priopćenju.

Trenutno je u Gradu Zagrebu 537 aktivnih slučajeva i 1133 aktivne samoizolacije, naveli su iz NZJZ „Dr. Andrija Štampar“.

Zagreb: Kolona automobila stvorila se zbog povećanog broja testiranja osoba na koronavirus
1/22
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar gradonacelnik koji menstruira
gradonacelnik koji menstruira
12:41 22.08.2020.

Jedini razlog za gužvu je to što su u tom zavodu zaposleni hadezeovski maloumni rođaci. Tzv. drive-in testiranje u Štamparu izgleda ovako: prvo čekate u redu autom. Onda dođete kod kontejnera na kojem piše Drive-in Covid-19, tamo vam kažu da se negdje parkirate. Parkirate se nasred Mirogojske s upaljena 4 žmigavca jer nigdje nema mjesta, onda dođete do kontejnera, stanete u red i kad dođete na red tamo vam daju neki papir, onda stanete u red za plaćanje koje je u središnjoj zgradi, čekate satima u redu, i kad platite onda se vratite do tzv. drive-in kontejnera i opet čekate u redu. Kao iz crtića, uhljebizam i kretenluk na najjače. Takva organizacija nije za otkaz, to je za 10 godina zatvora, uhljebljeni čobani šest mjeseci nisu uspjeli napraviti normalan sustav naplate gotovinom ili karticom iz auta.

KU
Kuruza
13:31 22.08.2020.

Fino se pametna ekipa provela na moru, udri brigu na veselje. A sad svi pravac testiranje Mirogojska! Užas

AD
adminka
11:57 22.08.2020.

postoje testovi za koje se treba dati samo ispljuvak, a ne da ti čačkaju po nosu do grla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije