Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINA USPJEHA
Povratak na članak

Zbog ovog će Hrvati pamtiti sportsku 2013. godinu

Hrvatski sportaši su nas u 2013. godini uistinu mnogo puta učinili ponosnima. Možemo se samo nadati kako će 2014. godina biti još uspješnija.

Komentari 6

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
18:55 25.12.2013.

Kaj je tu novo? Svaka je godina ujedno i godina hrvatskog športskog uspeha. To je tak nekak normalno da bi jedina vijest dostojna bilo čega trebala bit vijest o tome da nije bilo nikakvih uspjeha, kaj je malo vjerojatno, pa je logički posljedično ovo bezvezna vijest.

VL
Avatar Francetic
Francetic
08:11 26.12.2013.

@Melinda Sve te sjajne uspjehe je osvjetlio Joe Simunic svojim domoljubnim cinom i pozivom na ljubav sto su pozdravili svi Hrvati kao i cijeli svijet. Na srecu Simunic nas je usrecio i sada ce svi cekati narednu akciju i pocecee nam slati devize. Zato bi bilo pozeljno da Simunic ako ima imalo ljudskoga u sebi da se javno isprica Hrvato mrzcima, srbima, Jugonostalgicarima kao i cijelome svijetu zbog akcije koju kao sportas nije vec prije napravio. A jos manje da sada kao heroj moli fifu za podizanje spomenika jer to je najmanje sto fifa i svijet mogu za Joa-a napraviti ! (i povuci ga ...)

VL
Avatar Francetic
Francetic
08:13 26.12.2013.

Joe Simunic Legenda !!!

VL
HR
hr76
18:07 25.12.2013.

Melinda, ne pričaj gluposti. Šimunić je domoljub kojem je Hrvatska iznad svega, uostalom kao i većini dijaspore. Ako mi pokušavaš reći da je "Za dom" pozdrav jednak isticanju slova U, onda nemaš veze s poviješću, ovo drugo i ja strogo osuđujem, ali pozdrav "Za dom" bi se trebao vratiti u uporabu jednako kao što su se vratile i kune. Za Šimunića sam siguran da nikada ne bi obukao crnu majicu s ustaškim simbolima, on je samo domoljub koji voli Hrvatsku i kojem je "Za dom" vrhunac izražavanja te ljubavi! I ako ne može drugačije, ja sam za referendum da vratimo "Za dom".

VL
Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
18:58 25.12.2013.

Daj melinda ne fantaziraj. Nisu naši dečki kaj su odrasli po Australiji, Kanadi, Čileu, Argenini, itd. krivi kaj su im starci zapeli u razdoblju 41.-45. Oni ne znaju drugačije i to je njihov način. Uostalom, kod tebe u familiji, doma za stolom, vjerojatno se za 45. govorilo "oslobođenje". Viš kod nas se veli "obrat". To nije razlika u tumačenju i finesi. Nas dijele svjetovi.

VL
ME
melinda
13:34 25.12.2013.

Sve te sjajne uspjehe je zasjenio simunic svojim nesportskim cinom i pozivom na mrznju sto smo osudili svi hrvati kao i cijeli svijet.Nazalost simunic nas je obiljezio i sada ce svi cekati narednu provokaciju i pocece nam uvoditi sankcije.Zato bi bilo pozeljno da simunic ako ima imalo ljudskoga u sebi da se javno isprica suigracima i cijeloj nasoj domovini kao i cijelome svijetu zbog gluposti koju kao sportas nije smio sebi dozvoliti.A jos manje da sada kao kukavica kukavica moli fifu za oprost i za smanjenje kazna koja je minimalna za ono sto je napravio jer je morao biti dozivotno izbacen iz sporta jer mu tu nije mjesto

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.