Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SAD-u

Zbog objavljivanja snimki seksa sa suprugom dobio 8 g. zatvora

sudnica
Arhiva VL
16.02.2012.
u 12:40

Petrović je zaprijetio da će ukloniti snimke ako njegova supruga pristane na uvjete koje je on postavio

Jovica Petrović, ekonomist hrvatskog podrijetla s prebivalištem u St. Louisu u SAD-u, osuđen je na osam godina zatvora zato što je fotografije i snimke spolnog odnosa sa svojom suprugom objavio na internetskim stranicama kako bi joj napakostio zbog razvoda, izvijestili su s riverfronttimesa.

Petrović je kriomice snimao seks sa suprugom nakon čega je fotografije objavio na internetu, a ispod njih je dodao i informacije o ženinu životu kao i o njezinoj djeci.

Kako bi natjerao suprugu da mu prepusti pokućstvo nakon razvoda, da mu vrati svoj vjenčani prsten, ali i da mu da 100 tisuća dolara, 62-godišnjak je poslao poštom oko 150 pisama s internetskom adresom na kojoj su fotografije njega i supruge i to njezinim kolegama, prijateljima i obitelji, ali i lokalnoj trgovini namirnicama te je zaprijetio da će ukloniti slike ako ona pristane na njegove uvjete.

Petrovićev odvjetnik tvrdi da se država previše uplela u razmirice bračnog para te kaže kako se njegov klijent "demonizira", no s time se ne slaže odvjetnik njegove žene, koji je pak rekao da se Petrović sam demonizirao svojim činom te ga je optužio da je unaprijed hladno iskalkulirao što će poduzeti, a sve u namjeri da ponizi i nanese bol ženi.

Petrović je kazao da će uložiti žalbu na presudu.

Ključne riječi

Komentara 9

KA
karlovcankica
15:16 16.02.2012.

on je prepametan za zagorca..nije kazna zato sto je objavio seks, nego sto je staro djubre prijetio i slao blackmail.

WA
wahr
15:54 16.02.2012.

Iz ove price se isto vidi koliko se obogatio i kako je ostvario americki san.

OB
-obrisani-
13:38 16.02.2012.

kao što rekoh....mora da je neki zagorec...taj jovica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije