Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stariji i pametniji?

Zbog nesuglasica među djecom majci kazao: "Ej, ti, kozo jedna!"

učionica
Arhiva VL
26.10.2010.
u 11:16

Osumnjičeni i žrtva roditelji su djece koja zajedno pohađaju 5. razred. Kad su se djeca posvađala, sukobili su se i roditelji.

Zagrebačka policija dovršila je jučer kriminalističku obradu nad 51-godišnjim D. B. zbog sumnje da je prijetio 48-godišnjakinji. Naime, njihova djeca idu zajedno u 5. razred jedne zagrebačke osnovne škole i upravo su se zbog nesuglasica među djecom sukobili i roditelji.
Osumnjičeni D. D. prišao je 48-godišnjakinji ispred škole koju  pohađaju njihova djeca te joj kazao "Ej, ti, kozo jedna!".

Žena ga je prijavila pa je odveden u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

 

Komentara 11

TN
tamo-neka
14:56 26.10.2010.

...hebate - što ti je policija u hrvata!...a?... ...zbog \"koze\" jurišaju u obranu prava i pravde!...kako li su tek samo revni prema ostalim povredama prava i zakona lijepe naše!...a?..

SA
santos008
12:36 26.10.2010.

Naravno da je kriv .Gdje ce ovci reci da je koza.

DW
dr.who
12:09 26.10.2010.

Pa njihova djeca koriste svakodnevno strašnije uvrede (\"...j...m ti mater...\" im dođe kao \"dobar dan\")...po tome bi sve škole trebale biti popravni domovi,ako zbog \"kozo jedna\" te odvodi murija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije