Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sabor
Povratak na članak

Zbog nepodnošenja izvješća kažnjeni Prskalo i Lovrinčević

Razlog je što nisu podnijeli izvješća o imovinskom stanju na kraju mandata. Podsjećamo, spomenuti dvojac dobio je u HAC-u izvanredni otkaz zbog sumnji da su oštetili HAC za 22 milijuna kuna.

Komentari 8

DI
dr-ivek
21:15 22.04.2010.

10 000 kuna kazne za krađu 22 milijuna. a običnim ljudima oduzimaju kuće za neplaćenih 100 kuna režija... hehehe moraš voljeti ovu državu oćeš nećeš... :o)

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
22:53 22.04.2010.

mogu ja stat u red onih koji bi kaznu od 10000 kuna , ne treba mi 22 miliona, tek ona dva , ja sretan ko nova godina

VL
AB
abendblatt
18:09 22.04.2010.

Nemaju place, ali zato imaju sigurno drugu imovinu od koje se moze naplatit, osim toga za stetu od 22mil. kuna dobiva se 20go. zatvora, najmanje.

VL
OB
-obrisani-
18:44 22.04.2010.

Dvokatnica s dva apartmana uz more za samo 47 tisuća eura? Prijava odbačena? Tko će suditi Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa? Predsjednik: Leko, Josip, SDP Potpredsjednik: Mak, Nikola, zastupa manjine: austrijsku, bugarsku, njemačku, poljsku, romsku, rumunjsku, rusinsku, rusku, ukrajinsku,sku, tursku, vlašku i židovsku Članovi: Bajt, Marija, HDZ Trgovčević, Pejo, HSP Vanjski članovi: Đurđević, Zlata doc.dr.sc., klan Kregar-jugoJosipović n a PF-u Petrović, Zorislav Antun, čudnovati lik iz čudnovate udruge mjerača percepcije Mlikotin Tomić, Deša prof.dr.sc, nedavno osuđena na godinu i dva mjeseca zatvora pozdrav vaš zmijicamala

VL
DO
doktorica
19:05 22.04.2010.

A zašto nisu u zatvoru-to su kriminalci kojima je tamo mjesto.

VL
BR
branitelj
15:24 23.04.2010.

a idemo svi krast milione a ja ću platiti kaznu i od sto tisuča za ukradenih 5miliona

VL
OB
-obrisani-
20:01 25.04.2010.

narode,prevareni ste 1991. Društevno samoupravljanje je zamijenjeno državnim (etatizmom) to se već dogodilo 1948 kad je privatno vlasništvo podržavljeno. U \"državnim\" firmama nema zakona koji bi obvezivao direktore tih istih firmi na nekakvu odgovornost prema poslu i izvršavanju obaveza. Zakonski nije odrđen rok plaćanja u transakcijama. Upravo gledam vijest da je unutarnji javni dug narastao preko 28 milijardi kuna,Vanjski je 45 milijari i zadužujemo se za još 3 mijerde EURA. Gledamo vijeti kao lokalni moćnici (po dalmaciji i diljem sada jadne naše) \"diše kravataši -bužđe\" reptili još iz titovih vremena vuku cijele regije u propast..zašto ??\' Zato jer to mogu, nema zakona kojim bi se spriječilo njihovo divljanje,sebe su opskrbili, tisuće zavili u crno,uprpastili tisuće mladih i starih sudbina, prekinuli mnoge mladenačke snove..kraj svga ?..zemlja strancima,a rvatići u pečalbu,pa preko satelita gledajte kešenje \" IMAMO RVACKU\"..imate samo 10 prestiju koji rade za druge i plaćaju tuđe zajebancije i šuplje džeove koje vam su ispraznili 200 odabranih s raznoraznim nakazama,šoferima,pizza majstorima i povjesničarima diletatntima te raznoraznim žutocrvevenim \"vragovima\"...Imamo Rvacku

VL
OB
-obrisani-
20:04 25.04.2010.

ja bi u zatvor na 5 godina za 1 milijun eura..izalazim za 2 godine zbog \"dobrog\" vladanja,a kad imaš keš i zatvor možeš pretvorit u raj na zemlji..zato se privredni kriminla mora rješavat kao u KINI...kriminalcima metak u potiljak,a račun za metak (0.4$ + takse) poslat familiji,pa tko voli nek izvoli..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.