Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGORJELA CIJELA SOBA

Zbog kvara produžnog kabela buknuo požar u kući, ozlijeđen muškarac

Slavonski Brod: Izbio požar u obiteljskoj kući
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/6
01.07.2023.
u 19:41

Vatra se proširila na jednu prostoriju koja je u cijelosti izgorjela te je došlo do začađenja ostalih prostorija. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod.

Muškarac (39) ozlijeđen je u požaru koji je u subotu prijepodne izbio na obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu. U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske danas oko 11.40 sati zaprimljena je dojava o požaru na obiteljskoj kući u Ličkoj ulici, a u kojem je jedna osoba lakše ozlijeđena. 

Očevidom u nazočnosti policijskih službenika i inspektora zaštite od požara utvrđeno je da je do požara došlo oko 11.30 sati, uslijed kvara na električnim instalacijama produžnog kabela. Vatra se proširila na jednu prostoriju koja je u cijelosti izgorjela te je došlo do začađenja ostalih prostorija. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod. 

U požaru je ozlijeđen 39-godišnjak, kojemu je pružena liječnička pomoć te je zadržan na liječenju u bolnici, gdje su ozljede okvalificirane kao lakše. 

- Policijski službenici u vezi navedenog požara dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu - navodi se u priopćenju PU brodsko-posavske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije