Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispad kompresora

Zbog kvara postrojenja crni gusti dim iznad sisačke rafinerije

dim, rafinerija Sisak (1)
Foto: Nikola Čutuk/Pixsell
1/6
18.04.2012.
u 11:20

Iz Ine kažu kako nema zagađenja okoliša jer je riječ o izgaranju komercijalnog proizvoda

Cijelo je jutro na glavnoj baklji sisačke rafinerije bio vidljiv gusti crni dim kao posljedica kvara prilikom pokretanja postrojenja u rad.

Kako su priopćili iz Ine, u 6.05 sati došlo je do ispada kompresora na postrojenju FCC, zbog čega je ukapljeni naftni plin usmjeren na baklju KP-6.

Iako iz Ine kazuju kako nema zagađenja okoliša jer je riječ o izgaranju komercijalnog proizvoda, tj. UNP-a, potvrde te njihove informacije nemamo jer mjerna postaja Ministarstva zaštite okoliša u Capragu od sinoć u 23 sata ne očitava podatke na internetu.

Oko 10 sati uspostavljena ja normalna proizvodnja i kvar je saniran.

Komentara 2

Avatar Becarina
Becarina
12:35 18.04.2012.

Prije par godina mesicev prijatelj dragicevic vladao ovim postrojenjima,njegova zena (savkina kcer) se bavila zastitom okolisa i mediji sve zataskavali.

SI
sisacka
23:26 18.04.2012.

A što je tu čudno,pa tako je svaki dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije