Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAK:

Zbog jake bure na dijelu Jadranske magistrale zabranjen promet za neka vozila

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
14.09.2019.
u 07:29

agla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, a ima je i na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Gornja Ploča

Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, upozoravaju u subotu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK). 

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, a ima je i na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Gornja Ploča. 

Na dionici autoceste tunel Sveti Rok - vijadukt Božići brzina je, zbog jakog vjetra, ograničena na 80 kilometara na sat.

Zbog radova na Graničnom prijelazu Goričan tranzitni teretni promet preusmjeren je preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari granični prijelaz Goričan.

Željeznički i pomorski promet teku uglavnom redovito.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije