Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav majstor

Zbog greške bagerista beogradski aerodrom bio zatvoren više od tri sata

Piloti i članovi kabinske posade Brussels Airlinesa i Ryanaira počeli su trodnevni štrajk
Foto: ERIC LALMAND
1/2
01.11.2022.
u 07:40

"Zahvaljujemo se putnicima na razumijevanju i strpljenju", priopćeno je iz uprave aerodroma kojim kao koncesionar upravlja francuska kompanija "Vinci".

Beogradska zračna luka "Nikola Tesla" bila je u ponedjeljak od kasnog popodneva zatvorena za sva polijetanja i slijetanja iz "tehničkih razloga", deseci letova su preusmjereni, odgođeni ili otkazani, a ispostavilo se da je problem prouzročio nepažljivi bagerist.

Polijetanja i slijetanja obustavljena su iz tehničkih razloga od 16:45 sati, a pojedini dolasci preusmjereni su u nišku zračnu luku "Konstantin Veliki". Više letova nacionalne kompanije Air Serbia preusmjereno je u Niš, zrakoplov kompanije WizzAir iz Nice sletio je u Tuzlu, a na aerodromu su, među ostalim, morali ostati i putnici na letu za Zagreb.

Srbijanski ministar građevinarstva, prometa i infrastrukture Goran Vesić priopćio je večeras da je na aerodromu "Nikola Tesla" "bagerist pokidao kablove za struju" što je prouzročilo obustave. "Kako je najvažnija sigurnost putnika, letovi su odmah obustavljeni i obnovljeni su odmah pošto je kvar otklonjen“, objavio je Vesić na Twitteru.

"Zahvaljujemo se putnicima na razumijevanju i strpljenju", priopćeno je iz uprave aerodroma kojim kao koncesionar upravlja francuska kompanija "Vinci".

Prvi zrakoplovi su, prema specijaliziranoj internet stranici FlightRadar, poletjeli  iz Beograda nakon višesatnog zakašnjenja tek poslije 20 sati na linijama za Ljubljanu, Kopenhagen i Barcelonu.

Preuređenje zračne luke "Nikola Tesla" traje već mjesecima, što mnogim putnicima komplicira dolaske i odlaske iz Beograda. Beogradski aerodrom bio je nakratko zatvoren i 27. rujna zbog udara munje koji je oštetio pistu.

VIDEO: Monstrum (21) uhićen zbog silovanja, povođenja, prijetnji... Od 35 žrtava 31 je bila maloljetna!

 

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
18:21 01.11.2022.

Ma jel stvarno nemrete bar malo civilizaciju osloboditi od te vaše trofazne septičke? Svakih par minuta srbende, srbende, srbende... i to bez imalo srama. A plaća vam je u kojoj ono valuti?

DU
Deleted user
07:53 01.11.2022.

Sad će ga unaprijediti i dati mu MiG 29.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije