Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDEN I MUŠKARAC

Ipak privedena vlasnica kluba u Rovinju u kojem je pretučen sin poznatog odvjetnika: 'To je nezakonito'

Pula: Privođenje Đurđice Maršić Vučković, vlasnice rovinjskog kluba Anaconda
Foto: Sasa Miljevic
1/6
08.09.2023.
u 23:08

Vlasnica kluba ranije je bila dovedena na ispitivanje jer je prošlog vikenda bio pretučen sin zagrebačkog odvjetnika Miroslava Pliše, a napadači su mu u klubu bili ukrali i nakit i skupocjeni sat

Ovog petka ponovno je u Puli privedena vlasnica kluba Anaconda u Rovinju Đ.M.V. nakon što je nedavno tamo došlo do brutalnog premlaćivanja sina zagrebačkog odvjetnika. Osim nje danas je privedena još jedna osoba, a 24sata neslužbeno doznaje da se radi o djelatniku kluba. 

Iako se ranije smatralo kako je dvojac navodno priveden zbog drugog slučaja, i to još s kraja srpnja u slučaju napada na 61-godišnjeg Talijana, Jutarnji list doznaje kako je tužiteljstvo naknadno predložilo pritvaranje i zbog napada na sina zagrebačkog odvjetnika, što je sudac istrage i prihvatio.

- Ovu odluku o pritvaranju u cijelosti smatramo neosnovanom i nezakonitom te ćemo se žaliti na nju kao i na rješenje o istrazi. Smatramo da je, između ostaloga, nezakonita zato što se u jednome djelu prijedloga i rješenja o određivanju istražnoga zatvora obuhvaćaju stvari koje su već bile obuhvaćene odlukom istoga tužiteljstva da se naša branjenica pusti na slobodu. Također, događaj od prije nekoliko dana iskorišten je za traženje istražnoga zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela premda se našoj branjenici inkriminira da je ovo novo djelo, nanošenje teške tjelesna ozlijede, vremenski bilo prije nedavnoga događaja u klubu - pojasnili su odvjetnici vlasnice kluba.

Policija se danas ranije i oglasila o slučaju koji se dogodio 20. srpnja u kojem je Talijan zadobio teške tjelesne ozljede.

- Rovinjska policija dovršila je kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 56-godišnjak i 41-godišnjakinja počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede. Osumnjičene se tereti da su oko 2 ujutro 20. srpnja ispred objekta na Cesti za Valaltu, fizički napali 61-godišnjeg talijanskog državljanina koji se požalio na ponašanje jednog od djelatnika objekta. Ozlijeđeni muškarac zatražio je liječničku pomoć u Rovinju, a potom i u Italiji te je policija u rujnu zaprimila prijavu oštećenog i liječničku dokumentaciju iz koje je vidljivo kako je muškarac zadobio teže tjelesne ozljede - potvrdila je istarska policija u današnjem priopćenju.

POVEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, vlasnica kluba ranije je bila dovedena na ispitivanje jer je prošlog vikenda bio pretučen sin zagrebačkog odvjetnika Miroslava Pliše, a napadači su mu u klubu bili ukrali i nakit i skupocjeni sat. Ono što je bilo neobično u cijelom slučaju je da su optuženima bile određene blage mjere, a ne istražni zatvor, zbog čega je glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj Šipek pozvala na preispitivanje te odluke. 

>> VIDEO Tragedija u Zagrebu: Kamion naletio na dijete, preminulo je

Komentara 3

VI
Vizigotivandali
21:48 08.09.2023.

Priča se po istri da dotična svoje djelatnice i djelatnike renta sucima i sutkinjama gratis.

DU
Deleted user
23:42 08.09.2023.

Meni je ova 41-godišnjakinja na slici neizmjerno slatka. Djeluje mi da bi kao suh perec mogla potrgati tanke lisičine na rukama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije