Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Letio za Amsterdam

Zbog dima u kabini, nizozemski zrakoplov prisilno sletio na Pleso

zrakoplov
Patrik Macek/PIXSELL
20.10.2012.
u 11:28

U kabini nije bilo požara, a na poteškoće zbog udisanja dima požalile su se dvije putnice, kojima je odmah pružena medicinska pomoć

Nizozemski zrakoplov sa 192 putnika koji su iz Egipta letjeli za Amsterdam zbog dima u kabini morao je prisilno sletjeti u Zagrebu.

Naime do prisilnog slijetanja došlo je u zračnoj luci Zagreb noćas uslijed pojave dima u putničkoj kabini boinga 737-800 nizozemske zrakoplovne kompanije Transavia. U kabini nije bilo požara, a na poteškoće zbog udisanja dima požalile su se dvije putnice, kojima je odmah pružena medicinska pomoć, javlja HTV.

Po iskazu posade dim je bio oštrog mirisa topljene plastike. Putnicama koje su imale poteškoće zbog dima pomogao liječnik u Zračnoj luci te su se brzo oporavile i smještenu su kao i svi putnici u hotel.

Komentara 5

MD
Mladi delikvent
13:56 20.10.2012.

pa ti toči ložu umjesto dizela

DZ
dzukaficuka
11:53 20.10.2012.

Sta ih niste uputili u Brielj ili Ljubljanu

BO
BobCat
12:11 20.10.2012.

dobro je. neka su oni sigurno sletjeli... dobro došli u hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije