Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jasno dala do znanja
Povratak na članak

Zbog čega žene ostavljaju ovakve poruke ljubavnicama svojih muževa?

Jedna je žena u Walthamstowu na sjeveru Londona napisala velikim slovima na papir poruku za ljubavnicu svoga muža

Komentari 10

Avatar petrolio
petrolio
12:59 03.08.2018.

možda bi uvažene supruge trebale krivca, osim u svom suprugu ili ljubavnici, potražiti i kod sebe? npr. koliko puta je supruga odbila intimnosti sa svojim mužem jer ju je - boljela glava ili joj se spavalo ili sutra mora rano ustati ili je pod stresom ili....? odbijanje na odbijanje i dogodi se preljub! pa prije nego se dogodi, zapitajte se drage supruge nije li to (većim ili manjim) dijelom i vaša krivnja? koliko ste takvim odbijanjem svoje muževe gurnuli u naručje drugih žena?

VL
Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
13:08 03.08.2018.

Zašto ljubavnica nije kriva ako je znala? Oplesti i po jednom i drugom!

VL
DU
Deleted user
15:28 03.08.2018.

Dječja posla.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:50 03.08.2018.

Dok je moja bivsa obilazila duhovne obnove ja sam obilazio druge zene. Kad se probudila iz religijske kome, ostala i bez muza i bez djece. Sad su svi drugi krivi, cak i djeca, a sad obilazi psihijatre.

VL
BE
Bel
13:18 03.08.2018.

U 21 stoljecu nitko nije vlasnik nicijeg tijela ni tudjih spolnih organa. To sto s nekim dijelis kucu, racune, kredite i djecu, ne cini te vlasnikom/vlasnicom njegova/njezina tijela. Tijelo imas pravo dati kome hoces, kad hoces i kako hoces.ako se tvoj partner/ica s tim ne moze nositi, onda postoji razvod. Tako bi trebalo biti u 21 stoljecu. Sve ostalo je primitivizam. A zene koje optuzuju druge zene da su im otele muza ne zelim ni komentirati. Primitivne i glupe do bola.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.