Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jasno dala do znanja

Zbog čega žene ostavljaju ovakve poruke ljubavnicama svojih muževa?

preljub, prevara
Foto: Pixabay
03.08.2018.
u 12:09

Jedna je žena u Walthamstowu na sjeveru Londona napisala velikim slovima na papir poruku za ljubavnicu svoga muža

Uistinu je teško shvatiti zbog čega žene u gotovo svim situacijama optužuju drugu ženu jer je vlastiti suprug, životni partner, zaručnik ili pak dečko vara.

Misle kako se oni valjda ne znaju snaći u određenim situacijama pa samo tako 'padnu' u naručje druge žene, otimačice muškaraca. I te žene su uglavnom krive što nečiji tuđi muškarac spava s njima. One su ga zavele, a on se jadan nije snašao...

Dok god žene imaju takav stav, poruka kao što je ova iz članka bit će sve više, a pogotovo uz moć interneta i društvenih mreža zbog kojih se velikom brzinom šire.

Jedna je žena u Walthamstowu na sjeveru Londona napisala velikim slovima na papir poruku za ljubavnicu svoga muža.

– Emilia No. 36 ... cesta, prestani spavati s mojim suprugom – stoji u poruci u kojoj je jasno dala do znanja da je za njegovu aferu kriva njegova ljubavnica.

Nakon što se poruka proširila internetom, Englezi su primijetili nešto neobično.

– Ovo je najpristojnija drama koju sam ikad vidjela – komentirala je jedna Britanka s kojom su se mnogi složili.

Pristojna ili ne, nije primjerena i žene bi to trebale naučiti. To ne znači da je ženama opravdano petljati se sa zauzetim muškarcima, no krivca bi napokon trebale potražiti u osobi koja nije ljubavnica.

>> Pogledajte i video najseksi Hrvatica

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar petrolio
petrolio
12:59 03.08.2018.

možda bi uvažene supruge trebale krivca, osim u svom suprugu ili ljubavnici, potražiti i kod sebe? npr. koliko puta je supruga odbila intimnosti sa svojim mužem jer ju je - boljela glava ili joj se spavalo ili sutra mora rano ustati ili je pod stresom ili....? odbijanje na odbijanje i dogodi se preljub! pa prije nego se dogodi, zapitajte se drage supruge nije li to (većim ili manjim) dijelom i vaša krivnja? koliko ste takvim odbijanjem svoje muževe gurnuli u naručje drugih žena?

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
13:08 03.08.2018.

Zašto ljubavnica nije kriva ako je znala? Oplesti i po jednom i drugom!

DU
Deleted user
15:28 03.08.2018.

Dječja posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije