Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Državni inspektorat

Zbog antibiotika s tržišta se povlači jedna vrsta meda. Provjerite imate li ga kod kuće

med
Pixabay/Ilustracija
30.11.2022.
u 16:18

Proizvod nije u skladu s uredbom Europskog parlamenta i vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane

Zbog utvrđenih antibiotika streptomicina i eritromicina u sadržaju, Državni inspektorat u srijedu je s tržišta opozvao med, MEDUN JAVOR, proizvođača  OPG Medea, Livade, Republika Hrvatska.

Riječ je o proizvodu u pakiranju od 260g, s naznakom VET..BR. R-0672, najbolje upotrijebiti do 20.08.2024.

Proizvod nije u skladu s uredbom Europskog parlamenta i vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Komentara 3

TE
Templo
16:44 30.11.2022.

Zar itko jos kupuje po trgovinama kinesku secernu plazmu zvanu med?

BU
Budni
11:37 01.12.2022.

Kupujemo Hrvatsko,trujeju nas Hrvatski!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije