Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČIN U OROSLAVJU

Zatukao susjeda sjekirom pa pobjegao u šumu

Policijski očevid u Oroslavju gdje je ubijen 45-godišnjak
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
09.09.2022.
u 13:46

Kako je priopćila PU krapinsko-zagorska, ne navodeći identitete aktera, oni su dojavu dobili 8. rujna u 18.45. Zvao ih je građanin koji je naveo da je u dvorištu kuće u Oroslavju našao teško ozlijeđenog susjeda.

Josip B. (45), preminuo je u bolnici od ozljeda koje mu je, kako se sumnja, sjekirom zadao Antonio S. (46), koji je nakon toga pobjegao te se skrivao po šumama prije no što je uhićen.

Kako je priopćila PU krapinsko-zagorska, ne navodeći identitete aktera, oni su dojavu dobili 8. rujna u 18.45. Zvao ih je građanin koji je naveo da je u dvorištu kuće u Oroslavju našao teško ozlijeđenog susjeda. Pozvana je hitna koja je Josipa B. prevezla u Opću bolnicu Zabok, gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo.

Njegovo tijelo nakon toga prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu radi obdukcije. U međuvremenu policija je obavila očevid te su, kako su naveli, suzili krug oko mogućeg počinitelja.

On je uhićen i priveden na ispitivanje pod sumnjom da je ubio Josipa B. Sumnja se da ga je izudarao sjekirom, a što je motiv ubojstva, za sada nije poznato. Nakon što policija i tužiteljstvo ispitaju Antonia S., bit će doveden pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu. 

VIDEO: USKOK objavio za što se sve tereti sutkinja Maja Šupe: Dogovoreno da dobije 6000 eura prije, a 9000 nakon presude

Ključne riječi

Komentara 5

EH
enigmus-hr
16:14 09.09.2022.

Još jedan sasvim normalan dan u Zagorju. Malo sam si spil pak sam ga piknul.

DU
Deleted user
16:14 09.09.2022.

Vjerujem, afganistanac, ili pakistanac? Sta vele strucnjaci s gajbe?

Avatar Oriental
Oriental
16:01 09.09.2022.

U Hırvatistanu stanje redovno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije