Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ODMORIŠTU AUTOCESTE

Zatražena obdukcija: Policija objavila detalje o pronalasku mrtvog migranta u prikolici kamiona

20.06.2023.
u 12:24

Policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška su preuzeli drugog stranca radi utvrđivanja okolnosti u vezi njihovog nezakonitog prelaska državne granice, javlja policija.

PU brodsko-posavska objavila je detalje vezane uz jučerašnji slučaj gdje je vozač kamiona u tovarnom prostoru zatekao dvije osobe od kojih jedan muškarac nije davao znakove života. Slučaj je prijavljen na odmorištu Staro Petrovo Selo na autocesti A3

- Obavljenim očevidom i provedenim mjerama i radnjama utvrđeno je da je 48-godišnji vozač kamiona, srbijanski državljanin, na navedenom odmorištu koristio stanku, te je oko 16:50 sati primijetio da se netko nalazi u tovarnom prostoru prikolice. Nakon što je otvorio prikolicu uočio je dvije osobe afroazijskog porijekla, od kojih jedan muškarac nije davao znakove života. Odmah je pozvana Hitna medicinska pomoć, koji su nakon pokušaja reanimacije konstatirali smrt muškarca.

Naložena je medicinska obdukcija radi određivanja točnog uzroka smrti.

VEZANI ČLANCI

Policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška su preuzeli drugog stranca radi utvrđivanja okolnosti u vezi njihovog nezakonitog prelaska državne granice.

Kontinuirano upozoravamo i ukazujemo na opasnosti nezakonitih prelazaka državne granice - nezakoniti prelasci državne granice vrlo su rizični, kao što se može vidjeti iz ovog slučaja. Stoga apeliramo na osobe koje pokušavaju nezakonito ući u Republiku Hrvatsku da to ne čine, jer tako dovode u opasnost svoj život i zdravlje, kao i živote i zdravlje članova svoje obitelji - javlja policija u priopćenju.

VIDEO Vatrogasci ugasili požar stana u zgradi u naselju Špansko

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije