Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIJEH U SABORU

VIDEO Zastupnik Jandrokoviću: 'Vi ste mi, ovako, slatki', ovaj mu odgovorio: 'Malo ste mi sumnjivi'

Foto: Internet TV Hrvatskoga sabora
1/4
22.07.2023.
u 10:12

"Nastavljate, jučer ste imali s gaćicama, danas sam vam sladak. Malo ste neobični", kazao je Gordan Jandroković zastupniku Stipi Mlinariću

Jučerašnja interakcija između zastupnika Stipe Mlinarića i predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića mnoge je nasmijala, a na današnjoj je sjednici došlo do svojevrsnog nastavka. Naime, jučer je Mlinarić kazao: "Gospodine Jandroković, predsjedniče Sabora, puno vas je ljepše vidjeti u odijelu i kravati 21.7., nego da kačite slike u kupaćim gaćicama na plaži".

"Kako kome", odgovorio je na to Jandroković te nasmijao sabornicu. "Meni ne, ali dobro", smijući se nadovezao Mlinarić. 

Danas mu je pak Mlinarić poručio: "Gospodina Borića uopće neću komentirati, to me ne zanima, ali ću vas komentirati. Vi ste mi, ovako, slatki". 

"Nastavljate, jučer ste imali s gaćicama, danas sam vam sladak. Malo ste neobični", kazao je Jandroković, a zastupnik odgovorio: "Sad bi vam nešto rekao, ali nije za javnost. Rekao bih vam ja nešto". Sabornicom je tijekom cijelog razgovora odzvanjao smijeh.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, drugi je dan trodnevne izvanredne sjednice Hrvatskoga sabora. Na zahtjev predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković sazvao je 17. izvanrednu sjednicu Hrvatskoga sabora za petak, subotu i nedjelju.

Tijek sjednice možete pratiti OVDJE. 

VIDEO Mlinarić spomenuo Jandrokovićevo donje rublje pa zaradio duhovit odgovor predsjednika Sabora

Komentara 1

BA
BartolomejIV
13:41 23.07.2023.

Kaže narodna, svatko se češka gdje ga svrbi, očito Mlinarić ima čudne sklonosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije