Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBILAZAK OD ČETIRI SATA

Zašto Sveučilišna bolnica nije dovršena? Bolnica utopljena u hrvatsko Blato

25.11.2023.
u 18:31

Četiri sata Borut Šeparović vodio je ljude kroz poharanu zgradu Sveučilišne bolnice za 21. stoljeće. Lutali smo dvoranama objekta u kojem je izgubljen svaki smisao

Komentara 3

Avatar Svračak
Svračak
19:43 25.11.2023.

Trebalo je poprodavati većinu zagrebačkih bolnica u centru grada i završiti ovu sa modernim sobama i medicinskim dijelom, lakim pristupom i osiguranim parkiralištima. Sada se obnavljaju stare zgrade a staro je uvijek staro. Bio sam lani na kardiologiji u Vinogradskoj koja se tada nalazila iznad hitnog prijema. To je bilo toliko zagušljivo i sparno da čovjeku pozlije, a tako će i ostati.

EJ
ejStef
12:30 26.11.2023.

Bolnica je osuđena na propast još u komunizmu, kada je nestalo love za gradnju, što radi hiperinflacije, što radi zamračivanja. Nakon toga skupiti stotine milijuna i završiti to bilo je nemoguće, a danas se više isplati sve sravniti sa zemljom i krenuti ispočetka... No za tako nešto treba naći financijera, spojiti grad, državu, EU fondove itd. Nemoguća misija. Prije će se napraviti toplice nego bolnica...

HO
homofobic
01:03 26.11.2023.

Nemate vi, narode, pojma koliko su poskupile prostrane kuce s bazenom na obali Karipskog mora posljednjih desetak godina! Sta mislite zasto Agrokor nije dosta nego je potrebna i Podravka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije