Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLEMENITE KOVINE

Zašto su plemenite kovine i dalje najsigurnija investicija u današnjem nestabilnom gospodarstvu?

Elementum Europa EWIV
Foto: Shutterstock
1/2
05.02.2024.
u 08:15

Zlato i srebro postaju siguran pristup investiranju u turbulentnim vremenima

U današnjem svijetu obilježenom financijskim potresima i gospodarskom neizvjesnošću, pronalaženje stabilnih i pouzdanih prilika za ulaganje postalo je ključno za očuvanje imovine i osiguravanje svijetle financijske budućnosti. Dovoljno je samo otvoriti dnevne novine i pogledati naslovnice portala da bismo se uvjerili kako je prošlo vrijeme sigurnih investicija i višegodišnjih planiranja. U tom kontekstu, plemenite kovine, posebice zlato i srebro, izdvajaju se kao kontinuirano sigurna odluka, održavajući svoju vrijednost tijekom povijesti i pozicionirajući se kao najsigurnija investicijska prilika.

Zašto su plemenite kovine općenito dobar izbor za investiciju?

Investiranje u plemenite kovine nije samo jednostavna kupnja metalnih poluga ili kovanica, to je strateško investiranje novca za imovinu koja jamči očuvanje vrijednosti i uvijek je likvidna. U vremenima kada je svaka financijska odluka ključna, plemenite kovine pružaju stabilnost i sigurnost te mogućnost prodaje u kratkom vremenu.

Kako početi s investiranjem u zlato i srebro?

Na pitanje koliko novca trebate za početak investiranja, odgovor je iznimno fleksibilan. Primjerice, kod Elementum Europa EWIV minimalni iznos uplate je pristupačan – 25 eura za zlato i 50 eura za srebro. Kupnju možete izvršiti jednokratno ili višekratno, s preporukom kroz ponavljajuće uplate radi optimalne strategije.

Investicija se smatra kada uložite u zlatne i srebrne poluge koje zadovoljavaju stroge standarde “good delivery”. Preporučuje se odabir zlata čistoće 999,9/1000 i srebra čistoće 999/1000 za transparentnost kupnje i otkupa. Sigurnost vaše investicije osigurana je pohranom u iznimno sigurnim skladištima u središnjim švicarskim Alpama, u St. Gotthard planinskom masivu s naprednim sigurnosnim sustavima.

Foto: Shutterstock

Srednjoročno i dugoročno ulaganje: Strategije za optimalne povrate

Ono što sve zanima, a to su najbolji rezultati, preporučuje se srednjoročno i dugoročno ulaganje u plemenite kovine, s preporučenim razdobljem ulaganja od najmanje tri godine. Izbjegavanje špekulativnog trgovanja plemenitim kovinama u fizičkom obliku, u kratkom vremenskom razdoblju, smatra se strateškim pristupom. Informiranje o trendovima kretanja cijena zlata ili srebra i strategijskim promjenama ključno je za uspješno upravljanje investicijom.

Važnost plemenitih kovina: Više od estetike

Plemenite kovine nisu samo estetski lijepe, one predstavljaju simbol postojanosti i stabilnosti. Zaštita imovine i osiguranje pozitivne financijske budućnosti mogu se postići kroz pametno ulaganje u ove vrijedne metale. Ako želite saznati više o tome kako od jednog napraviti dva kilograma zlata, posjetite elementum.hr i iskoristite priliku za sigurno i isplativo ulaganje u plemenite kovine.

Prodaja plemenitih kovina je i poslovna prilika

Dok digitalne valute i stalno promjenjivo gospodarsko okruženje donose izazove, plemenite kovine ostaju stupovi stabilnosti, ne samo kod nas već i u svijetu. Sa sve većom potražnjom za srebrom i zlatom, otvara se poslovna prilika za proaktivne pojedince. Prodaja plemenitih kovina predstavlja iznimnu poslovnu mogućnost za one s prodajnim talentom. Bez obzira na prethodno iskustvo, otvara se prilika postati prodavač plemenitih kovina s podrškom stručnjaka i inovativnim poslovnim modelom.

Elementum.hr: Zašto se pridružiti našem timu?

- Odličan tim i inovativan poslovni model: Postanite dio ekipe stručnjaka specijaliziranih u prodaji plemenitih kovina.

- Pomoć kod akvizicije novih klijenata: Niste sami; podrška je ključna za vaš uspjeh.

- Garantirana fiksna zarada prvih šest mjeseci: Osigurana financijska potpora unatoč početnim rezultatima.

- Vrhunsko školovanje i potpuna oprema: Postanite stručnjak uz podršku i opremu koja vam je potrebna za uspjeh.

Nudimo priliku za učenje i rast čak i za one bez prethodnog iskustva. Ovo je vaša prilika za ulazak u poseban svijet plemenitih kovina. Osigurajte si svijetlu i uspješnu budućnost - prijavite se odmah!

Investiranje u zlato i srebro često se smatra sigurnim pristupom diverzifikaciji portfelja i zaštiti od ekonomske nestabilnosti. Važno je napomenuti da, iako zlato i srebro imaju svoje prednosti, kao i svaka investicija, nose određene rizike. Cijene plemenitih metala mogu oscilirati, a njihova vrijednost ovisi o različitim faktorima, uključujući ponudu i potražnju na tržištu, inflaciju, tečajeve valuta i globalne ekonomske uvjete. Stoga, prilikom investiranja važno je konzultirati se s financijskim stručnjacima kako biste procijenili kako ova investicija odgovara vašim ciljevima i rizikovnim tolerancijama.

Sadržaj nastao u suradnji s Elementum Europa EWIV.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije