Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajkun pod povećalom
Povratak na članak

Zašto se Kutli tako dugo sudi? Istraga o 10 procesa protiv tajkuna

Uz slučaj Dalma, koji je čekao sedam godina, i suđenje za Zagrebačke transporte proteglo se od 2004. godine.

Komentari 24

KU
kukuriku
23:27 19.04.2010.

sve za Hr.,..ma cá nije Suljic´,odgovoran za nepravilnosti u Styriji VL ??

VL
Avatar Bjeda
Bjeda
07:57 20.04.2010.

Svi smo mi Kutle!

VL
RA
razočarani1
22:46 19.04.2010.

zato što financira kriminalce na čelu sa jacom,zato mu se tako dugo sudi.......pojeo vuk magare....

VL
AN
andrijacatch
23:12 19.04.2010.

Ovaj Kutle je uništio desetine, možda stotine firmi. Desetine tisuća su ostale bez posla. U nekim zemljama bi bio prognan ili ne zna šta. Ali on dalje ide i uništava i nije mu dosta. Zašto ne ode u Srbiju? Što on ima protiv Hrvatske? Zašto mu se to dozvoljava?

VL
OB
-obrisani-
23:23 19.04.2010.

A zašto je Kalmeta ministar? Vjerojatno iz sličnog razloga.

VL
OB
-obrisani-
23:24 19.04.2010.

▀▄▀▄▀ ▀▄▀▄▀ ▀▄▀▄▀ Poštovani FORUMAŠI komunistička CENZURA na djelu Za one koji nisu znali STYRIA je austrijska firma -večinski vlasnik VL Morao sam kontaktirati Styriju radi ovih cenzura nas nekomunista ovdje na VL Istovremeno se ljevičarima i neprijateljima Hrvatske neometanometano dozvoljava da pljuju po nama i po >Hrvatskoj g. Horst Pirke kaže da mora biti više primjedaba na ovu ljevičarsku pristranost i da tek nakon toga može poduzeti korake, P.S ___Ako netko od čitatelja ima primjedaba na ove cenzure baniranja, brisanja iz baze podataka; neka to opiše i pošalje na sljedeću E-Mail adresu: »»» mediagroup@styria.com »»» _Možete pisati hrvatskim jezikom jer oni imaju ljude koji su poznavatelji hrvatskog jezika Zabilježite si svakako E-Mail adresu, jer će za kratko vrijeme cenzor VL tj. ADMIN ovo obrisati. g. Horst Pirke iz Styrije uopće nije bio oduševljen ovakvim ponašanjem VL Samo zajednički, tako da svatko pošalje svoju primjedbu na cenzuru VL i to javi STYRIJI nam osigurava ravnopravnost na webu Ovo vam je dragi Hrvati još samo jedan znak KAKVIM sve metodama represije ove komunjare pribjegavaju jer je komunistička hobotnica svojim krakovima posegla u najbitnije segmente demokracije; «slobodu izjašnjavanja»

VL
DR
dreamteam
23:33 19.04.2010.

Treba se pitati zasto mu se uopce sudi. Izgleda li ovaj lik kao netko tko se boji suda?

VL
VG
Veseli Gost
01:45 20.04.2010.

Kutle i druzina ...Sigurno sud nema vremena da osudi lopova. Sud zeli da na vrijeme izda nalog za drazbu necije imovne jer vlasnik nije platio pretplatu za HTR, ili struju. Lakse je osuditi sirotinju koja ne moze platiti skupog advokata da ga brani.

VL
BR
brle
02:30 20.04.2010.

hdz i njegova hajducka druzina....neki bi rekli drumski razbojnici kakvima nije dorastao niti sam jovo caruga! gospodo, to su tajkuni i politicari koje je postavio otac domovine f. tudjman i njegov pobocnik susak! na tim osnovama je stvorena rep. hrvatska,, a ne na pravednoj borbi jadnika koji ostavise svoje zivote utkane u temelje pljacke svega i svacega. nastavak sa \"cash\" lovom je upravo u tijeku, i zato vise nisu potrebni naletilici tute i ostali razbojnici,sad su potrebni profili hajduka protege i onih sa zagrebacke burze, sa vrlim ekonomistima poput polanceca, sukera, i sefice suzane kosor...naravno, uz svesrdnu ocinsku paznju dragog nam barbe luke, i superhika sexa ( i mnogih jos)....fuj!

VL
OB
-obrisani-
06:34 20.04.2010.

Dali itko moze dokazati \"krivnju\" Kutle, osim izgubljene sveznalice-kamocemo-? Po zakonu \"SVIH\" demokratskih zemalja on je nevin. Za komuniste, kao klasni neprijatelj, je kriv bez suda i porote. Nesto slicno 1948-oj i ova \"nacija\" slavi i propagira lopovluk i demagogiju u Lisinskom a Evropa suti.Ocito ,za Eropu je vaznije pitanje o topnickim dnevnicima nego prihvatiti \"drzavu\" komunistickih nacela i propagande!!!

VL
ZG
zgdoc
06:38 20.04.2010.

Upravo je rad sudaca doveo do najveće pljačke Hrvatske u povijesti. Gospodarski kriminal nikada nisu sudili, sve im je odlazilo u zastaru, i političari su potom vidli da je krađa sveg hrvatskog legalna. Suci i inače gledaju samo sebe i svoju guzicu, a ta je guzica sigurna ako je u službi jeftinih političara i odvjetnika mafijaša. ODO svemu tome svesrdno pridonosi spremanjem predmeta u ladicu, tako da je očigledno kriminal - krađa sveg hrvatskog temeljna državna politika.

VL
ST
stipo
07:13 20.04.2010.

Svi za HR: Ma kakvo si ti izdajnicko govno blatis posten narod koji su Hrvatsku oslobodili od Hitlera i Musolinija sto im je tvoj Pavelic poklonijo, rigamise kad to citam; FUJ pljuc pljuc.

VL
OB
-obrisani-
07:40 20.04.2010.

negdje bi već gudio 20 godina samo za jedan predmet ili propalu firmu nije Kutle kriv krivi su pravnici i politićari to je ubojita kombinacija koja nas sustavno uništava već 20 godina politika i pravosuđe nesmiju igrat zajedno

VL
MA
margaritas
08:03 20.04.2010.

nekima se sudi 10 godina a neki kupuju kolinsku u sloveniji a za sve je krivo korumpirano sudstvo zakoni po mjeri tajkuna i sprega politike i kriminala

VL
DR
Dreamworks
08:05 20.04.2010.

Zašto im se tako dugo sudi? Zato jer lopov lopova nikad neće cinkati ni mučiti. Lopovi u sudstvu, lopovi u zakonodavstvu i što očekivati. Ameri to riješe za mjesec dana. a kod nas?

VL
VI
Vito
08:12 20.04.2010.

Zašto se Kutli tako dugo sudi? Da mu svi procesi odu u zastaru. Pokrovitelj mu je mtrav. Mecene mu sude. Budući smo u Hrvatskoj ne možemo pričati o Jazavcu pred sudom i poslovici kadija te tuži, kadija ti sudi. AliAli smo dugo godina bili u toj zajednici i nje na odmet ponovo pročitati te knjige i tekstove. Da se shvati u kojem svijetu živimo. Vrana vrani oči ne kopa. Ruka ruku mije. S druge strane, dobro da mu se toliko dugo sudi. Zašto? Zato dok traje proces Eu nas neće htijeti primiti u svoje redove. Zamislite da nas primi pa prevede naše zakone te ih počne primjenjivati. Za nekoliko minuta bi propala EU ekonomija. A toga se oni najviše boje. Naša ekonomska moć je višestruko opasnija po njihvo gospodarstvo, nego da nas pomažu izvana.

VL
BA
Bajum
08:56 20.04.2010.

Jasno je da je Kutle samo dijelić sante.Već bi ga osudili da u sve te malverzacije nije bio upleten politički vrh države.Frajer je kupovao (krao) za njih uz naravno postotak.Nikad ga neće osuditi za većinu ovih navedenih predmeta.Jasno je ovima u Europskoj uniji sa kakvom žgadijom imaju posla ....jer su ovi lopovi čak i veći nego i oni sami

VL
LU
Lujo123
10:15 20.04.2010.

Pa kaj u ovoj propaloj zemlji ima još idiota kojima nije jasno zakaj se raznim kutlama tak dugo ili nikak ne sudi? Fuuuuuuj bando lopovska!

VL
HC
hrvatina_cz
11:02 20.04.2010.

mislim da ni sam kutle ne zna kolko ima firmi...on zapravo ne yna kolko para ima

VL
EH
Ecce homo
11:14 20.04.2010.

Čeka se blažena zastara. A ljudi će i dalje prekapati po smeću.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.