Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.10.2023. u 17:41

Poanta partnerstva i savezništva je da se držite zajedno i kad je lako i kad je teško. I kad od tog imate svakodnevne koristi, i kad od tog ima koristi netko drugi, vama blizak i bitan. Hrvatska je dio zapada, ali u Hvratskoj i dalje postoji snažna svijest o nepripadnosti Zapadu. Ignoriranje činjenice da je sudbina zapada usko povezana sa sudbinom Republike Hrvatske. Zanošenje orbánovštinom samo je jedna manifestacija toga

Komentara 5

Avatar Kentakičiken
Kentakičiken
21:24 30.10.2023.

Ma kao da tko doživljava Zokaina i njegovu "politiku". Taj isti Zokain je prije 8 godina izjavljivao da su "njegovo društvo Macron i Merkel"... Danas dijametralno suprotno. ....Lik je jednostavno na prodaju. A što je najgore prodaje i Hrvatski kredibilitet i dostojanstvo

SL
slavenZadravec
22:49 30.10.2023.

Kao što su pjevali Seljaci / Dečki iz trgovine za ljubimce: "Go West, there where the air is free".

BI
bikica7
21:52 30.10.2023.

Za razliku od Bruxellesovog ćate, Orban vodi brigu za svoj narod a ne da nam bolesnici i njihove udruge mjenjaju svjezonazor i život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije