Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
6 DJELATNIKA U SAMOIZOLACIJI
Povratak na članak

Zaražen djelatnik Siemensa: Bio je na sastanku u Austriji, odrađujemo dezinfekciju

Potvrđen je slučaj zaraze koronavirusom kod djelatnika koji radi na lokaciji Heinzelova 70/A.

Komentari 7

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:46 12.03.2020.

Ako djeca u osnovnoj školi mogu pratiti predavanja putem svojih računala, možda je uprava Siemensa mogla organizirati mikrofon, računalo s kamerom i slušalice za svog djelatnika i priključiti na konferencijsku opremu. Svi bi danas bili sretniji. Postoje komercijalni programi za određen broj korisnika koji se instaliraju po potrebi. Siemens bi mogao imati nekoga tko to zna uraditi i povezati računala a ne ovako slati djelatnike u poznate zaražene zone unatoč svih preporuka zdravstvenih vlasti.

VL
VL
vlada1
12:50 12.03.2020.

Od sutra krećem u dobrovoljnu samoizilaciju,zaključal se bum v klet.

VL
Avatar Edgedancer
Edgedancer
11:34 12.03.2020.

Hm 🤔 samoizolirao se. Ima virus. Simptomi su blaži pa je smješten u zdravstvenu ustanovu?

VL
DU
Deleted user
13:38 12.03.2020.

Može malo cjepidlačenja? Ako je čovjek nepotvrđeno bolestan, onda dobija onih 2100 kn od države. No ako nema simptome, onda možda radi od kuće, pa jel mu ide plaća ili dobiva tu naknadu? A ako mu se potvrdi koronavirus, jel onda automatski prelazi u bolovanje? Pitam zato da ne bi slučajno neki radnik dobio i plaću i tu naknadu, trebat će državi love kako bi upumpala lovu privatnim hoteljerskim lancima.

VL
Avatar nestimenigovorit
nestimenigovorit
12:31 12.03.2020.

Zatvoriti granice za sve, ljudi koji su vani neka se strpe mjesec dana i ne dolaze u Hrvatsku, ne pustati nikoga iz Slovenije, Austrije, Njemacke i Italije da ulazi u Hrvatsku bez obzira na to da li je gore bio 6 mjeseci, mjesec ili dva tjedna ili samo na sastanku 3 dana. Svi koji rade u tim zemljama potencijalni su donositelji zaraze i širitelji virusa!! Zasto ne zaustaviti na vrijeme??! Previse Hrvata radi u inozemstvu i trenutno su oni tempirana bomba za Hrvatsku jer nije da samo idu od tocke A -svog privremenog boravista - do tocke B -svoje kuce u Hrvatskoj, nego stanu na dvije tri benzinske, na odmaralistima, ulaze u javne WC-e putem i izlozeni su mogucoj situaciji zaraze putem, a ne samo na radnim mjestima. Koliko god tesko to bilo ali mjesec dana nije mnogo i bolje da se uvede ta mjera i da se sirenje virusa zaustavi nego da dozivimo Italiju.

VL
HA
Hanok
12:27 12.03.2020.

zatvorite sve osim bolnice i supermarkete za 20 dana i mozda ce biti bolje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.